banner675

Görme engellilerden MADO teşekkür ziyareti

Görme engellilerden MADO teşekkür ziyareti

Türkiye Görme Engelliler Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Çakmak, kendilerine destek olan iş insanı MADO Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kanbur’u ziyaret ederek iş insanın isminin olduğu forma hediye etti.

Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Türkiye Görme Engelliler Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Çakmak, “Kahramanmaraşlı iş insanlarından Erdal Kanbur’u ziyaret ettik. MADO ailesi engellilerin her zaman yanımızda oldular. Erdal Kanbur Bey her zaman bizlerin gönüllerimizin güzelliğinden bahseder. Bizlere desteklerini esirgemeyen iş insanı Erdal Kanbur’a teşekkür ziyaretinde bulunduk.” diye konuştu.

MADO Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kanbur, bizleri ziyaret eden bu güzel insanları kendilerinin hiçbir zaman engelli olarak görmediğini söyledi.

Türkiye Görme Engelliler Kahramanmaraş Şubesi üyelerinin yanında olmaktan çok büyük bir gurur duyduğunu dile getiren Kanbur, “Bu kardeşlerimizin her zaman yanında olduk. Bu güzel insanlara engelli gözüyle hiçbir zaman bakmadım. Bu insanların yüreği geniş insanlar. Bu insanları bizlerin görmediği birçok şeyi bizden daha iyi görüyorlar. Bizi ziyaret eden kardeşlerimize teşekkür ederken, her zaman yanlarında olduğumu bilmelerini istiyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2022, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685