Görgel, “Vatandaşlarımızın bize karşı güvenlerini görüyoruz”

Görgel, “Vatandaşlarımızın bize karşı güvenlerini görüyoruz”

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fırat Görgel, seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret etti.

31 Mart yerel seçimleri çalışmalarını sürdüren Fırat Görgel, Trabzon Caddesi ve Samsun Çarşısı esnaflarının deprem şehitleri anısına gerçekleştirdiği programa katıldı.

Vatandaşlara yemek dağıtımı yapan Görgel, daha sonra esnafları ziyaret ederek talep ve isteklerini dinledi.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Görgel, Kahramanmaraş’ın bir deprem bölgesi olduğunu, Esnafların, sanayicilerin ve vatandaşların taleplerinin değişkenlik gösterdiğini belirtti.

Görgel, “Esnafımızın talepleri iş yerleriyle alakalı sürecin hızlanması, sanayide öyle bir sürecin hızlanmasıyla ilgili talepler var. Vatandaşlarımızın bir kısmı konutlara yerleşti. Bununla ilgili bir memnuniyet var, kalan vatandaşlarımız var. Onların süreci inşallah hızlanarak devam edecek. Şehrin her tarafında farklı talepler var. Ama çöze çöze gidiyoruz. 6 Şubat'tan itibaren de Sayın Cumhurbaşkanımız tüm heyetiyle beraber Kahramanmaraş'a çok ciddi özen gösteriyor tabii ki daha yapamadığımız, eksik kalan yerler var. Onları bir an önce tamamlamaya çalışıyoruz ama önemli işler de yapıyoruz. Hastanelerimiz yapıyor, okullarımız yapılıyor. Gerçekten bunlar da artık çok daha iyisi yapmaya çalışıyoruz. Şehrimizi bu vesileyle de daha gelişmiş bir şehir haline getirmeye çalışıyoruz. Şimdi şehir merkezinde hummalı bir çalışma var. Şehir merkezini bir an önce ayağa kaldırmamız lazım. Çünkü burası bu şehrin kalbi, herkesin anısının olduğu yer ve dışarıdan gelen vatandaşların ilk geldiği, gördüğü yerler açıkçası. O yüzden bir an önce buraları da ayağa kaldırmaya çalışıyoruz. Elhamdülillah şu anda bir gayret, bir çaba içerisinde tüm kurumlar hizmet etmeye çalışıyor.”

Esnafların deprem şehitleri anısını yapılan bu etkinliğinin önemine değinen Görgel, şunları kaydetti:

“Bugün il başkanımızla beraber Samsun Çarşısı'ndayız. Esnaflarımız burada bir hassasiyet göstermişler. Deprem şehitlerimizle alakalı yemek ikramında bulunuyorlar. Öncelikle deprem şehitlerimize bir de bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz. Bu organizasyondan dolayı da tüm esnaflarımızı tebrik ediyorum. Biz de esnaflarımızla beraberiz. Süreç gayet güzel geçiyor. Vatandaşlarımızın geri dönüşlerini çok iyi alıyoruz. Vatandaşlarımızın bize karşı güvenlerini görüyoruz. Bizler de bunun için her geçen gün daha fazla çalışıyoruz. Bir problem görmedik açıkçası sahada.”

Programa, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanvekili Cüneyt Doğan ve İl Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER