Görgel, “Bizim amacımız memleketimize hizmet etmek”

Görgel, “Bizim amacımız memleketimize hizmet etmek”

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fırat Görgel, “Kahramanmaraş'ı gıptayla bakılacak, her şehrin özeneceği, örnek alacağı bir şehir haline getireceğiz.” dedi.

31 Mart Mahalli İdareciler seçimlerinde AK Parti’nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fırat Görgel, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Görgel, Piazza Alışveriş Merkezinde esnafları ziyaret etti.

7’den 70’e her kesim tarafından ilgi gören Görgel, esnaf ziyareti sırasında vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.

Adaylığının açıklanmasının ardından hemen saha çıktıklarını hatırlatan Görgel, “vatandaşlarımızdan aldığımız geri dönüş çok çok iyi. Sayın Cumhurbaşkanımıza zaten Kahramanmaraş'ın her zaman desteği, teveccühü çok üst düzeyde olmuştur. Bizlerle alakalı da güzel bir havanın oluştuğunu düşünüyorum. Güvenlerinin ifade ediyorlar, vatandaşlarımız. Tabii ona layık olmaya çalışacağız. Her gün çalışmalarımız hızlanarak devam edecek. Vatandaşlarımızın desteğiyle görev gelirsek belediye başkanlığı döneminde de hep bu şekilde bir çalışma tarzı benimseyeceğiz. Vatandaşlarımızı iç içe olacağız. Allah nasip ederse de 5 yılın sonunda her zaman bunu söylüyorum. İyi ki desteklemişiz, dedirteceğiz Kahramanmaraşlıları. Her şey güzel gidiyor.” diye konuştu.

İlçe Belediye başkanlarıyla uyum içinde çalışacaklarını diye getiren Görgel, şunları kaydetti:

“Şuan ki aday adayı olan arkadaşlarımızın hepsi bizim kardeşimiz zaten. Çoğu bizimle beraber uzun yıllar siyaset yapmış arkadaşlarımız. Siyasetin dışından gelen arkadaşlarımızı da tanıyoruz. Ben herkesi uyumlu çalışırım o noktada herhangi bir şeyim olmaz. Çünkü benim görev alanım belli, arkadaşlarımızın görev alanı belli. Allah'ın izniyle herhangi bir problem çıkmadan çalışırız. Çünkü bizim amacımız memleketimize hizmet etmek. Hem belediye başkanlarımızla, hem Kahramanmaraş'ın tüm kurumlarındaki arkadaşlarımızla çok ciddi bir eş güdüm içerisinde çalışacağız. Kahramanmaraş'ın her zaman birlik beraberliğe ihtiyacı var. O birlik beraberliğe hem belediyelerimizle, hem teşkilatlarımızla, hem diğer siyasi partilerimizle, hem sivil toplum kuruluşlarımızla, hem bürokrasimizde sergileyeceğiz. Bu anlamda çok örnek bir şehir olacak Kahramanmaraş. Bunu da herkese göstermiş olacağız inşallah.”

Kahramanmaraş’ın deprem bölgesi olduğu için talep ve isteklerin farklı olduğunu hatırlatan Görgel, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Buranın talepleri diğer illerdeki gibi değil. Bizim yaşadığımız sorunlar çok farklı. Çözmemiz gereken sorunlar çok farklı. Tabii yine her zaman olduğu gibi orta hasarlılarımızın durumuyla alakalı talepler var. Onları cevaplandırmaya çalışıyoruz. Orada bir süreç yürüyor. Şimdi uygun olmayan alanla ilgili bir süreç de yürüyor. Orada büyükşehir belediyemizin yapmış olduğu bir çalışmayla orada biz farklı bir görüş ortaya koyduk. Çevre Şehircilik Bakanlığımıza gönderdik. O sorunun ortadan kalkacağını düşünüyoruz. Onunla ilgili çalışmalarımız devam ediyor.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER