Görgel, “Amacımız insanların gönlüne girmek olacak”

Görgel, “Amacımız insanların gönlüne girmek olacak”

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fırat Görgel, “Seçim çalışmaları kapsamında sıkmadık el bırakmayacağız, çalınmadık kapı bırakmayacağız.” dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fırat Görgel, adaylığının açıklanmasının ardından ilk basın toplantısını gerçekleştirdi.

Şairler Tepesindeki basın toplantısında konuşan Görgel, “Gerçekten gönül belediyeciliği yapacağız. Yaptığımız her işte öncelikli hedefimiz insanların gönlüne girmek olacak. Bugüne kadar siyasi yaşantımızda hem gençlik kollarında hem ilçe teşkilatında hem de il teşkilatında birlik ve beraberliğe çok önem verdik. Yönettiğimiz her kurumda ürettiğimiz her organizmada birlik ve beraberliğin kıymetini çok gördük. Bu yönetim tarzıyla, gençliğimizi, azmimizi, gayretimizi birleştirip Allah nasip ederse, vatandaşlarımızın duası, desteği, bizlerin yanında olursa 31 Mart'tan sonra da hem bu yönetim devam ettireceğiz, hem de bugüne kadar biriktirdiğimiz vizyonumuzu ve hayallerinizi şehrin her yerine karış karış işlemeye çalışacağız. İyi ki yanlarında yer almışız dedirtecek bir yönetim anlayışını herkesin hafızasına mutlaka işlemek en büyük arzumuz. Bugüne kadar siyasette benimsediğimiz çizgiyi bundan sonra da Allah nasip ederse belediyecilik anlayışında da benimseyeceğiz. Birinci amacımız insanların gönlüne girmek olacak. İkinci amacımız çalıştığımız yerde birlik ve beraberlik içerisinde katacağımız vizyonlar şehidimize herkesin iyi ki diyeceği bir anlayış getireceğiz. Bu şehirde büyümüş, bu şehirde çocukluğu, gençliğe geçmiş, bu şehirde meslek yaşantısı geçmiş, siyasetle beraber şehrin her yerini karış karış gezmiş biri olarak her yeriyle alakalı, şehrimizin her noktasıyla alakalı hayallerimiz var, arzularımız var, yapmak istediklerimiz var. Beraber yürüdüğümüz, beraber yürüyeceğimiz arkadaşlarımızla da gerçekten çok ciddi çok güzel hayallerimiz var. Bunları hep beraber toplumun tüm kesimleriyle de istişare ederek süreç içerisinde hayata geçireceğiz. Şu anda yaşadığımız siyasi iklimdeki bu birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Hem de vatandaşlarımızla beraber yürüttüğümüz bu birlik beraberlik anlayışı daim olsun diyoruz.” diye konuştu.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Cüneyt Doğan, “18 Ocak’ta mutlu bir haber aldık. Partimizin her kademesinde görev alan il başkanımız Fırat Görgel, Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Büyükşehir Belediye Başkan adayımız oldu. Fırat Görgel’in aday olmasına vatandaşlarımızı çok sevindirdi, çok mutlu oldular. Büyükşehir Belediye Başkan adayımızın adaylığının açıklanmasının ardından düzenlediğimiz toplantımız çok coşkulu oldu. Tabi Hayrettin Güngör başkanımıza da emeklerinden dolayı minnettarız.” şeklinde konuştu.

Basın toplantısına, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Vahit Kirişçi, Ömer Oruç Bilal Debgici, Mevlüt Kurt, Tuba Köksal,  Mehmet Şahin ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hakan Dereli katıldı.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER