Gönlü zengin iş insanı “Hanefi Öksüz”

Gönlü zengin iş insanı “Hanefi Öksüz”

Kahramanmaraş’ta yaptığı okul, cami, sosyal tesis, sağlık kuruluşları gibi eserlerin yanı sıra hasta ve öğrencilere sağladığı desteklerle bilinen KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi ÖksüzGönlü Zengin İş İnsanı” araştırmasında 30’uncu sırada yer aldı.

Depremin ilk saatlerinde KİPAŞ Okullarını depremzedelere açarak pilav kazanının başında eşi Ayça Öksüz ile depremzedelere pilav pişiren KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz, Capital Dergisinin Türkiye genelinde yaptığı araştırmada ilk 30’a girdi.

Türkiye’nin hayır anlamında dev isimlerini geride bırakan Öksüz, hayır anlamında da hem Türkiye’nin hem de şehrinin gurur kaynağı oldu. Her yıl ‘Gönlü Zengin İş İnsanı’ araştırmasını yapan Capital Dergisi 2023 araştırma sonuçlarını açıkladı.

Araştırmaya göre Öksüz, 2023 yılı Türkiye’nin ‘Gönlü Zengin İş İnsanı’ arasında 30’uncu sırada yer buldu.

Depremin ilk saatlerinden itibaren tüm imkanlarını depremzedeler için seferber eden Hanefi Öksüz ile eşi Ayça Öksüz ve ailesiyle birlikte KİPAŞ Okullarında pilav pişirerek depremzedelere dağıtması büyük bir takdir toplamıştı. Depremin ilk saatlerini atlattıktan sonra da yüzlerce TIR yardımı organize ederek vatandaşlara dağıtılmasını sağlamıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER