Giray Turizmden ihtiyaç sahipleri yardım paketi

Giray Turizm, Ramazan ayının ihtiyaç sahiplerine verilmek üzeri hazırlattığı gıda paketlerini Kızılay’a teslim etti.

Giray Turizmden ihtiyaç sahipleri yardım paketi

Giray Turizm, Ramazan ayının ihtiyaç sahiplerine verilmek üzeri hazırlattığı gıda paketlerini Kızılay’a teslim etti.

Yaklaşan Ramazan ayı ve dünyayı etkili koronavirüs herkesi etkilerken, Giray Turizm tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanan gıda paketlerini Kızılay Kahramanmaraş Şube Başkanlığına teslim edildi.

Giray Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Dalgıç, Koronavirüs tedbirleri kapsamında gıda paketlerinin teslimine telekonferansla katıldı.

Dalgıç, Cumhurbaşkanın "Biz bize yeteriz Türkiye’m!" sloganıyla, başlattığı proje kapsamında ihtiyaç sahiplerine destek olmaya çalıştıklarını söyledi.


Giray Turizmin politikası gereği amaçlarının sadece para kazanmak olmadığını, paylaşmanın ve yardımlaşmanın da önemli olduğunu ifade eden Dalgıç, şunları kaydetti:

“Bilindiği üzere, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de koronavirüs nedeniyle ekonomik sıkıntılar yaşanmaktadır. Bu zorlu süreçte bizler de elimizden geldiği kadarı ile hiçbir vatandaşımızın mağdur olmasını istemeyiz. Bu yüzden ulaşabildiğimiz her yere yardımlarımızı ulaştırmaya ve vatandaşlarımızın yarasını sarmaya gayret gösteriyoruz. Geçtiğimiz hafta Kahramanmaraş Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Dulkadiroğlu ve Onikişubat Şubelerine nakdi yardımda bulunduk. Bu günde Kızılay Derneği Kahramanmaraş Onikişubat ve Dulkadiroğlu Şubelerine hazırladığımız Ramazan paketlerini ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaştırmaları adına bağışlıyoruz. Hepimizin temennisi ve duamız, bu zorlu günleri bir an önce geride bırakmaktır. Rabbim tüm insanlığı bu beladan kurtarsın inşallah. Elbette bu zor günler geride kalacak, eski hayatlarımıza tekrar döneceğiz. Önemli olan bu süreçte birbirimize destek olmaktır.”

Kızılay Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Ökkeş Şerefoğlu, “Kızılay olarak bizler yardım konusunda elimizden geldiği kadar Onikişubat ve Dulkadiroğlu teşkilatlarımız ile beraber bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Şu anda Kızılay olarak Kahramanmaraş’ta gerek ekip, gerekse de yönetim olarak çok güçlüyüz. Özellikle koronavirüsten dolayı dünyanın ve ülkemizin geçmiş olduğu trajedik durumda, gelen yardımları doğru yerlere elden ulaştırarak, veren el ile alan eli buluşturmuş oluyoruz.” diye konuştu.

Giray Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şerif Dalgıç’ın şahsında, yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2020, 22:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER