banner675

Gençler Yedikuyular’da doyasıya eğlendi

Gençler Yedikuyular’da doyasıya eğlendi

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yurtlarında kalan gençlerle Yedikuyular Kayak Merkezi’nde bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Yedikuyular Kayak Merkezimizde yavrularımızla beraber çok güzel vakit geçirdik. Gençlerimizle beraber olmak, birlikte vakit geçirmek bizler için son derece önemli. Onların mutluluğunu görmek bizleri daha mutlu ediyor.” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı yurtlarda kalan gençlerle Yedikuyular Kayak Merkezi’nde bir dizi etkinlik düzenlendi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdürü Mutlu Kaya, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör önderliğinde bugün çocuk evlerimizde kalan gençlerimizle birlikte Yedikuyular Kayak Merkezi’nde bir etkinlik gerçekleştirdik. Farklı illerden gelen çocuklarımız var. Aralarında ilk defa kayak merkezine gelenler var. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e teşekkür ederim” diye konuştu.

Etkinlikten duyduğu mutluluğu ifade eden Güngör, “Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzle birlikte çok güzel bir çalışmaya imza attık. Yedikuyular Kayak Merkezimizde yavrularımızla beraber çok güzel vakit geçirdik. Çocuklarımızla birlikte kayak yaptık, kar voleybolu oynadık, irişkit ekmek yedik ve sohbet ettik. Yavrularımızla beraber olmak, onlarla vakit geçirmek bizler için son derece önemli. Mutlulukları gözlerinden okunuyor. Onların mutluluğunu görmek bizleri daha mutlu ediyor.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685