Fırat Görgel, “Kahramanmaraş’ı 2 yıl içerisinde 6 Şubat öncesinden daha iyi bir konuma getireceğiz”

Fırat Görgel, “Kahramanmaraş’ı 2 yıl içerisinde 6 Şubat öncesinden daha iyi bir konuma getireceğiz”

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fırat Görgel, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Onikişubat ilçesinde esnafları ziyaret eden Başkan Adayı Görgel, Kahramanmaraş’ı 2 yıl içerisinde 6 Şubat öncesinden daha iyi bir konuma getireceklerini söyledi.

Alparslan Türkeş Bulvarı üzerindeki esnafları ziyaret eden AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fırat Görgel, seçim çalışmaları hakkında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimlerine çalmadık kapı bırakmayarak hazırlandıklarını söyleyen Görgel, 2 Mart’ta proje tanıtım toplantısı yapacaklarını söyledi.

Başkan Adayı Görgel, açıklamasında, “Teşkilatımızla beraber yine esnaf gezimizdeyiz. Çalışmalarımız iyi. 4 gün boyunca seçim ofislerimizi açtık. Tüm ilçelerimizde bizleri de çok mutlu eden bir katılımla, hem milletvekillerimiz, Cumhur İttifakımızın il İlçe başkanları, teşkilatlarımızın da katılımıyla seçim ofislerimizi, karargahlarımızı açtık. Oradaki o ilgi beni de çok ziyadesiyle memnun etti, mutlu etti. Zaten biz bu memleketin çocuğuyuz. Hayatımız buralarda geçti. Kahramanmaraş'ı karış karış biliyoruz. Elhamdülillah yani bu memleketin çocuğu da olmamız hasebiyle insanların bize karşı bir güveni var. Allah'a şükürler olsun biz de bu güveni bugüne kadar boşa çıkarmadık, bundan sonra da boşa çıkarmayız. Kahramanmaraş'la ilgili gerçekten güzel hayallerimiz var. İnşallah 2 sene içerisinde biz bu şehri 5 Şubat'tan çok daha iyi bir noktaya taşırız. Devletimiz bu noktada yanımızda. Çevre Şehircilik Bakanlığımız geldiğinde gerçekten burada yapılması gereken işte bir kez daha istişare ettiğimizde onun da sağ olsun Kahramanmaraş'la alakalı özellikle rezerv alanlar konusunda eklemeleri oldu. İnşallah uygun olmayan alan problemi de yakında çözülecek diye düşünüyorum. Çünkü onunla ilgili de bir heyet kuruldu. Hastaneleri yapıyoruz, okulları yapıyoruz, ulaşım ağıyla ilgili çalışmalarımız var. İnşallah 2 Mart'ta da Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimizde Allah nasip ederse yapacaklarımızı anlatacağımız. Ayağı yere basan, deprem sonrası ihtiyaçlarımızı hem böyle fiziki ihtiyaçlarımızı ihtiva eden hem de insanlarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın kendi gelişimleriyle alakalı faydalanabilecekleri projelerimiz var. Onları vatandaşlarımızla paylaşacağız. Benim amacım, vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda yaşamasını sağlamak. Gerçekten yapabileceğimize inandığımız kısa vadede, orta vadede ve uzun vadede yapabileceğimize inandığımız projelerimizi anlatacağız. Yani benim amacım şu 5 sene boyunca adımıza herhangi bir leke getirmeden gerçekten iyi hizmet ederek, bir eser, hizmet bırakmak ve insanların gönlüne girebilmiş olmak. Bizim zaten belediyecilik anlayışımız da bu. İnşallah bunu hep beraber başarırız diye umut ediyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER