banner651

Engelliler Derneğinden Okumuş’a ziyaret

Engelliler Derneğinden Okumuş’a ziyaret

Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Çakmak, Yönetim Kurulu Üyeleri ve engelli sporcularla birlikte, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'u makamında ziyaret etti.

Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Çakmak, Görme Engelliler Spor Kulübüne yapmış olduğu desteklerden dolayı Belediye Başkanı Osman Okumuş'a teşekkür ederek plaket takdim edildi.

4. ligde mücadele eden ve verdikleri desteklerle ikinci olan Goalball dalındaki takımlarıyla gurur duyduklarını belirten Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Sporcularımız Goalball dalında 4. Ligde mücadele vererek 3. Lige yükseldiler. Bu başarılarından dolayı kendileri kutluyorum. Belediye olarak derneğimizin ve sporcularımızın her daim yanındayız. 3. lig de mücadele edecek Türkiye Görme Engeliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Gençlik ve Spor Kulübümüze başarılar diliyoruz. Spora, sporcularımıza ve engelli sporuna her alanda destek vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Çakmak, Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş’un kendilerine yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür etmek istediklerini dile getirdi.

Çakmak, “Kendisine her zaman ulaştığımızda yardımlarını görüyoruz. Bizim bütün projelerimizde yanımızda bizleri destekliyor. Bu hassasiyetinden ve Engelli bir dostu olmasından dolayı teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER