EKOFULL Dergisi'nin 13. sayısı yayımlandı

EKOFULL Dergisi'nin 13. sayısı yayımlandı

Kahramanmaraş merkezli yayın yapan ve Türkçe-İngilizce yayımlanan EKOFULL Dergisi, ekonomi dünyasının önemli gelişmelerini ve stratejik konuları ele aldığı 13’üncü sayısıyla okurlarıyla buluştu. Bu sayıda, özellikle üretim sektöründe karşılaşılan deprem riskleri ve stratejik çözümler öne çıkan konulardan biri oldu.

Derginin kapağında "Üretimde Deprem Riski ve Stratejik Çözümler" başlığıyla geniş bir analiz yer alırken, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhseki, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe ve İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı Ahmet Öksüz gibi sektörün önde gelen isimleri de konu hakkındaki değerlendirmelerini paylaştı.

Dergide ayrıca, Ekonomist Hikmet Gümüşer, Prof. Dr. Hüseyin Ağır, Dr. Ferit Önder, Araştırmacı Ekonomist Şule Kirişci ve proje uzmanı Mehmet Akif Ağca'nın özel yazıları, okuyuculara geniş bir bakış açısı sunarak güncel ekonomik gelişmeleri değerlendirdi.

Derginin bu sayısı, sektör liderlerinin perspektifinden önemli konulara odaklanarak, okuyucularına ekonomik, çevresel ve stratejik konularda bilgi verme amacını taşıyor. EKOFULL Dergisi, geleceğin ekonomik gelişmelerine ışık tutma misyonuyla yayın hayatına devam ediyor.

Derginin imtiyaz sahibi İbrahim Baykut, yaptığı açıklamasında, “Bu sayıda dergimizin ana konusu "Üretimde Deprem Riski ve Stratejik Çözümler" olarak belirlendi. Çünkü günümüzde karşılaştığımız zorlukların başında gelen doğal afet riskleri, özellikle üretim sektörünü derinden etkileyebiliyor. Bu bağlamda, dergimizde yer alan makaleler ve konuk yazarlar, deprem sonrası geliştirilen stratejik çözümleri ele alarak, bu konudaki önemli görüşlerini paylaştılar. Dergimizin bu sayısında öne çıkan isimler arasında Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhseki, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı Ahmet Öksüz gibi sektörün öncü isimleri bulunuyor. Bu değerli isimler, deprem sonrası yapılan çalışmalar ve stratejik çözümler hakkındaki düşüncelerini bizlerle paylaştılar. Ayrıca, ekonomist Hikmet Gümüşer, Prof. Dr. Hüseyin Ağır, Dr. Ferit Önder, Araştırmacı Ekonomist Şule Kirişci ve proje uzmanı Mehmet Akif Ağca gibi uzmanların kendi alanlarındaki analiz ve önerilerini içeren özel yazıları da dergimizin bu sayısını zenginleştiriyor. Bu etkinlik, sadece bir derginin tanıtımı değil, aynı zamanda güncel ekonomik konuları derinlemesine ele almak, sektör liderlerinin perspektifinden bakmak ve gelecekteki stratejik adımları değerlendirmek adına önemli bir fırsat sunuyor. Dergimizin 13. sayısının, günümüz ekonomisinin anahtar konularını aydınlatan bir kaynak olmasını dilerim. İyi okumalar.” ifadelerine yer verdi.

EKOFULL Dergisini www.ekofull.com adresinden,  Milli Kütüphanelerden ve anadolununsesi. gov.tr adresinden takip edebilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER