Dr. Ali Ünsal, aday adaylığı müracaatını yaptı

Dr. Ali Ünsal, aday adaylığı müracaatını yaptı

Dr. Ali Ünsal 28. Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilliği aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Onikişubat Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Ali Ünsal, görevinden istifa ederek, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Kerem Erdoğan’a 28. Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilliği aday adaylığı için dilekçesini verdi.

AK Parti İl Başkanında aday adaylığı müracaatının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Dr. Ali Ünsal, “Seçim sürecine girdik. AK parti Kahramanmaraş Milletvekilliği aday adaylığı müracaatında bulunduk. Bizim birinci önceliğimiz Kahramanmaraş merkezli depremdir. Biz müracaat görevimizi tamamladık ve Kahramanmaraş’ın yaralarını sarmaya devam edeceğiz. Bu şehri, bu şehrin evlatları olarak hep birlikte şehrimizi ayağa kaldırmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Siyaset konuşmayacağız. Seçimlere kadar deprem yaralarını sarmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz, tek gayemiz bu. Şehrin siyasileri, iş insanları, esnafları ve vatandaşlarıyla beraber tüm Kahramanmaraş’ı yeniden inşa edeceğiz. Bunun için büyük bir gayret göstereceğiz. Son olarak depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.” diye konuştu.     

Dr. Ali Ünsal’ın Özgeçmişi:

“1972 yılında Kahramanmaraş'ta doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Kahramanmaraş'ta tamamladı. 1990 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. 2014 Nisan ayı itibariyle Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir. İyi derecede İngilizce bilen Ünsal, evli ve iki çocuk babasıdır.”

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2023, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER