Dr. Ali Ünsal, aday adaylığı müracaatını yaptı

Dr. Ali Ünsal, aday adaylığı müracaatını yaptı

AK Parti Onikişubat Belediye Başkan aday adayı Dr. Ali Ünsal, “Bu şehrin evlatlarının bu şehri ayağa kaldıracağına inanıyoruz.” dedi.

Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı olarak uzun süre hizmet eden Dr. Ali Ünsal, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde AK Parti Onikişubat Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusunu AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara’ya teslim etti.

AK Parti Kahramanmaraş İl binasında yapılan başvurunun ardından konuşan Onikişubat Belediye Başkan aday adayı Dr. Ali Ünsal, 10 yıldır Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığını ve bu süre zarfında tecrübe ve birikimiyle Onikişubat ilçesinde depremin izlerini silme noktasında çalışacaklarını söyledi.

Aday adaylığı sürecinde Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in izniyle bu yola çıktıklarını dile getiren Ünsal, “Onikişubat ilçesi çok büyük bir ilçe 2 bin 438 kilometreye alana sahip, dolayısıyla burada hizmet etmek çok zor. Biz 10 yılda Hanefi başkanla beraber çok değerli hizmetlerde bulunduk. Onun yanında tecrübe kazandık. Birçok başarılı projelere de imza attığımızı düşünüyorum. Bu bilgi birikimimizi, tecrübemizi, inancımızla birleştirerek önümüzdeki dönemde de yeni hedeflere doğru yola çıktık. Sizlerin teşkilat mensuplarının, ilçe başkanımızın, il başkanımızın, ana kadememizin yardımlarıyla ve destekleriyle inşallah bu işi başarıyla yürüteceğimizi düşünüyorum.” diye konuştu.

Öncelikli hedeflerinin asrın felaketi olan 6 Şubat depremlerinin ardından Kahramanmaraş’ı yeniden ayağa kaldırmak olduğunu hatırlatan Ünsal, şunları kaydetti:

“Aslında Kahramanmaraş sadece bir bütün olarak düşünmemiz lazım. Yani Onikişubat'ta ayrı Dulkadiroğlu'nda ayrı değil, şehri ayağa kaldırmak istiyorsak artık bir bütün olarak ele almamız gerekiyor. Bunda da il başkanlarımızın, büyükşehir belediyemizin koordinesinde çalışma yapıldığı zaman şehrimizin daha kısa sürede ayağa kaldırırız diye düşünüyorum. Çünkü asrın felaketini yaşadık. Bu şehrin evlatlarının bu şehri ayağa kaldıracağına inanıyoruz. Onikişubat'ta doğdum, bu zamana kadar geçen süre hep Onikişubat bölgesinde geçtiği için bölgenin her tarafına hakimiz çok şükür. Belediyeciliği de az çok 10 yıldır gibi bir sürede öğrendik. Bu tecrübemizi inşallah yeni dönemde daha yüksek yere çıkartarak Onikişubat ve Kahramanmaraş için başarılı projelerle zirve noktasına çıkartmayı hedefliyoruz. Depremde gördük ki rezerv alanlarımız, yok maalesef. Bundan sonra da deprem veya başka afetlerini düşünerek artık ilçelerimizi, şehirlerimizi buna hazırlıklı hale getirmemiz lazım ve ivedilikle Kahramanmaraş'ı hak ettiği noktaya getirmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Buradan sizlerin de desteğiyle Onikişubat belediye başkanlığına, aday adaylığımızı ilan ediyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER