Dolandırıcılar polisten kaçamadı

Dolandırıcılar polisten kaçamadı

Kahramanmaraş’ta polis ekipleri, telefonla dolandırıcılık yapmaya çalışan kişilerini yaptıkları operasyonlarla yakaladı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, telefonla dolandırıcılık olaylarına karşı bilinçlerdir ve önleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

H.G. isimli emekliyi arayan ve kendilerini polis olarak tanıtan iki şüphelinin talimatı üzerine 700 bin lira değerindeki ziynet eşyasını şüpheli A.E ve A.T. teslim ettikleri sırada polis ekiplerince suçüstü yakalandı.

Gözaltına alınan iki şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla salıverildi.

Öte yandan, bir başka dolandırıcılık olayında ev hanımı olan 75 yaşındaki H.K’ye kendilerini polis olarak tanıtan şüpheliler, H.K’nin tüm birikimi olan 150 bin lira değerindeki para ve ziynet eşyasını kendileri teslim etmesi istedi.

Polis ekipleri tarafından para ve ziynet eşyalarının teslim alan M.G. ve S.S.Ç. suçüstü yakalandı.

Gözaltına alınan iki şüpheliden emniyetteki işlemleri tamamlanan ve adliye sevk edilen S.S.Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, M.G’nin ise emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER