Dolandırıcılar kaçamadı

Dolandırıcılar kaçamadı

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde yaşayan 57 yaşındaki çiftçinin suça karıştığını belirterek 139 bin lirası ile 8 Cumhuriyet altınını dolandıran 3 şüpheli yapılan operasyonla yakalandı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Kelibeşler Mahallesinde ikamet eden Y.A’yı telefonla arayan kişi kendisini emniyet personeli olarak tanıtarak hakkında suç dosyası olduğu bu nedenle tüm birikimini hazır etmesi istedi. Y.A. telefonla arayanların talebi üzerine 139 bin lira ile 8 Cumhuriyet altını evine gelen 3 kişiye teslim etti.

Bir gün sonra dolandırıldığını anlayan Y.A. Jandarma ekiplerinden yardım istedi.

JASAT timleri 3 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler, güvenlik kameraları incelemesinin ardından şüphelilerin kullandığı aracın plakası belirledi.

Şüpheli 3 şahsın Osmaniye’nin Kadirli ilçesine gittiklerini belirlenmesinin ardından Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları operasyonla E. T. (35) İ.T. (18) ve E.Ç’yi (27) yakalandı.

Şüphelilerin ikametlerinde araçlarında yapılan aramada 140 bin lira para ile 5 Cumhuriyet altını ve 3 cep telefonu ele geçirildi.

Türkoğlu ilçe Jandarma Komutanlığına getirilen 3 şüpheli ilk ifadelerinde suçlamaları kabul etmedikleri öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2021, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER