Depremin merkezinde ticaret tekrardan canlanıyor

Depremin merkezinde ticaret tekrardan canlanıyor

Türkiye’de 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin merkezi Kahramanmaraş’ta ticaret yeniden canlanmaya başladı.

Asrın felaketi olarak adlandırılan sarsıcı depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş’ta ticaretin tekrardan eski canlılığına dönmesi için hem esnaf hem de Türkiye’nin önde gelen markaları kent için çalışmalarını sürdürüyor.

Depremin ardından uzun süredir işlerine ara veren Kahramanmaraş’ın tek AVM’sinde iş yerleri kendilerini yenileyerek depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılayıp yeni bir moral motivasyon için çaba gösteriyor.

Türkiye’nin önde gelen hazır giyim markalarından olan SARAR grubu Kahramanmaraş ta dün AVM’de depremin ardından ‘yeniden merhaba’ dedi.

SARAR grubunun Kahramanmaraş’taki tek kapsamlı mağazası açılış ve yeni sezon Styling tanıtım organizasyonu gerçekleştirdi.

Organizasyona, SARAR grubun Protokol Müdürü Alaattin Çoban, AK Parti Milletvekilleri Vahit Kirişci, Ömer Oruç Bilal Debgici, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, İstiklal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Burcu Erşahan, iş adamları STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan SARAR Protokol Müdürü Alaattin Çoban, deprem bölgesin hızla toparlanmasına bir nebzede olsa katkı sunmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişci, “Bu açılış deprem sonrası hayatın normale döndüğünü gösteriyor. Alışveriş Merkezi bu şehir için önemli ticari ve sosyalleşme merkezi deprem sonrası hızla toparlandığını görmek mutluluk verici taktire şayandır.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2023, 17:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER