Davarcıoğlu: Bayram, mutluluğu, huzuru ve sevgiyi paylaşmanın en güzel zamanıdır

Davarcıoğlu: Bayram, mutluluğu, huzuru ve sevgiyi paylaşmanın en güzel zamanıdır

AKDO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında sevgi, hoşgörü ve kardeşlik vurgusu yaptı.

Mesajında Ramazan ayının güzelliğine değinen Davarcıoğlu, şu ifadelere yer verdi:

“Gökyüzünde bir ayın doğuşu gibi yükselen Ramazan ayının feyiz dolu günleri geride kalırken, şimdi tüm İslam âleminin büyük bir heyecanla beklediği Ramazan Bayramı'nın coşkusu yüreklerimizi sarıyor. Bu kutsal bayram, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yüksek seviyelere ulaştığı, manevi yükselişin en güçlü hissedildiği bir zaman dilimidir. Ramazan ayı boyunca oruç tutmanın verdiği manevi haz, ibadetlerin samimiyeti ve birlikte iftar sofralarında paylaşılan dualar, kalplerimizi bir araya getirdi. Ezan sesleriyle birlikte suskunluğumuzu bozup oruçlarımızı açtığımız, sevdiklerimizle birlikte sofraları paylaştığımız o anların güzelliği hala hafızalarımızda canlı. Bu anlamlı ayın ardından gelen bayram, sevdiklerimizle bir arada olmanın mutluluğunu, huzuru ve sevgiyi paylaşmanın en güzel zamanıdır.”

AKDO olarak tüm şubeleriyle Ramazan Bayramı’nda da kusursuz hizmet sunmanın gayreti içinde olduklarını aktaran Davarcıoğlu, tatlı bir bayram temenni ederek şunları kaydetti:

“Bayramın coşkusunu yaşarken, yüreklerimizi birbirimize daha da yakınlaştıralım. Sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularını daha da pekiştirelim. Ramazan Bayramı vesilesiyle, sevgi, huzur ve kardeşlik dolu günler geçirelim. Bayramın bereketiyle dolu sofralarda, sevdiklerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşayalım. Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyor, bayramın, yüreklerimizdeki sevgi ve birlik duygularını güçlendirmesini, evrensel barış ve huzura katkı sağlamasını diliyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER