banner675

Coşkun, helikopterle trafik denetimine katıldı

Coşkun, helikopterle trafik denetimine katıldı

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, helikopterle havadan gerçekleştirilen trafik denetimine katıldı.

Vali Coşkun, beraberinde İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ile birlikte helikopter destekli yapılan trafik denetimine katıldı.

Denetimde kapsamında, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleriyle Adana, Kayseri karayolu ve Onikişubat, Dulkadiroğlu ile Türkoğlu ilçelerinde denetim yapıldı.

Yapılan denetimde kurallara uymadığı tespit edilen araç sürücüleri uygulama noktalarında durdurularak yaptıkları kural ihlalleri anlatıldı ve havadan denetim yapıldığı bilgisi verildi.

Coşkun, olumsuz kış şartları kentte etkisini sürdürdüğünü belirtti.

Karayollarındaki son durumu havadan denetleyerek değerlendirmelerde bulunduklarını dile getiren Coşkun, şunları kaydetti:

“Havadan denetlemelerde bulunurken bir yandan da yol güzergahlarındaki ekiplerimize gördüğümüz trafik ihlalleri ile ilgili arkadaşlarımız gerekli bilgilendirmeleri yapıyorlar. Bu anlamda sürücülerimiz uyarıldı. Görebildiğimiz kadarıyla bütün ana güzergahlarımızda yollarımız açık. Şu an için bir sorun gözükmüyor. Buradan vatandaşlarımıza bir mesaj vermek istiyorum. Lütfen kış şartlarında araçlarıyla seyrederken mutlaka kar lastiği ve zincir bulundursunlar. Bu vesileyle bütün vatandaşlarımıza kazasız belasız yolculuklar diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685