Çınar, istifa etti

Çınar, istifa etti

Hak-İş’e bağlı Hizmet-İş SendikaKahramanmaraş İl Başkanı Ömer Çınar görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Sendika binasında basın toplantısı düzenlenen Çınar, “Bugün itibariyle, büyük bir onur ve heyecanla yürüttüğüm Hizmet-İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanlığı görevimden isteğim ve arzumla affımı istediğimi, sizlerin nazarında tüm kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.” dedi.

14 yıl boyunca Hizmet-İş Sendikası Kahramanmaraş İl Başkanı olarak görev yapmaktan onur ve gururu duyduğunu hatırlatan Çınar, şunları kaydetti:

“Çıktığım emek ve hak mücadelesinde Kahramanmaraşlı emekçi kardeşlerimizle birlikte, şubemizi Türkiye’nin örnek gösterilen şubelerinden biri haline getirdik. Maraş’ın adı gibi kahraman emekçileriyle önümüze çıkan engellerin üstesinden birlik ve beraberliğimizle geldik. Çok çalıştık. Alnımız ak, başımız dik durduk. Ancak insan bir müddet sonra yoruluyor. Şimdi bayrağı, birlikte çalışmaktan onur duyduğum arkadaşlarıma bırakıyorum. Dava sahibi olmak için makam sahibi olmaya gerek yoktur. Hak-İş ve Hizmet-İş davasına olan inancım, bundan sonraki hayatımda da aynı kararlılıkla sürecektir.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER