banner651

Çabukel, “Çağlayancerit yolunu biz yapacağız”

Çabukel, “Çağlayancerit yolunu biz yapacağız”

İYİ Parti Kahramanmaraş 1. sıra Milletvekili Adayı Av. Ahmet Çabukel, her seçim dönemi tekrar tekrar müjdelenen ancak hiçbir çalışma yapılmayan Doğukent-Çağlayancerit yolunu gündeme getirdi. Çabukel, yılan hikayesine dönen Çağlayancerit yolunu İYİ Parti iktidarının yapacağını söyledi.

Çabukel, Kahramanmaraş’ın en az yatırım alan ilçelerinden biri olan Çağlayancerit’te, dün vatandaş ve esnafları ziyaret ederek vatandaşla idareciler arasında köprü vazifesi gören muhtarlarla bir araya geldi. Çağlayanceritlilerin sorunlarını, ihtiyaç ve beklentilerini dinleyen Çabukel, statüsü ne olursa olsun siyasi hayatı boyunca Doğukent-Çağlayancerit yolunun yapılması için var gücüyle çalışacağının sözünü verdi.

Milletvekili Adayı Çabukel, “İktidar partisinin her seçim döneminde temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp Çağlayanceritlilerin önüne getirdiği Doğukent Çağlayancerit yolunu, inşallah 14 Mayıs seçimlerinden sonra İYİ Parti iktidarı yapacak. Çünkü biz, bu yolun Çağlayancerit için ne kadar hayati öneme sahip olduğunu biliyoruz. Çünkü bu yolun eksikliği nedeniyle eğitimcilerin, sağlık çalışanlarının, memurun Çağlayancerit’e tayin istemekten kaçındığının farkındayız. Çünkü bu yolun eksikliği nedeniyle Çağlayanceritli hasta ve yaralılarımızın yollarda hayatını kaybettiğini biliyoruz. Çünkü bu yolun eksikliği nedeniyle ilçe nüfusunun her geçen gün azaldığını üzülerek izliyoruz. Çünkü bu yolun eksikliğinin Çağlayancerit’in gelişmesinin önündeki en büyük engellerden biri olduğunun farkındayız. O yüzden bu yolu biz yapacağız; çünkü bu yolun eksikliği iktidar partisini rahatsız etmiyor.” dedi.

Doğukent-Çağlayancerit yolunun yapılmasıyla ilçenin kaderinin değişeceğine dikkat çeken İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Av. Ahmet Çabukel, Çağlayanceritlilerin yol sorununu dile getirmekten yorulduğunu ancak iktidarın oyalama taktiği yapmaktan bıkmadığını belirtti.

Çabukel, şöyle konuştu:

“İktidarın sorumsuzluğu, liyakatsiz kadrolara olan düşkünlüğü, iş bilmezliği ve saray partisi zihniyetiyle hareket etmesi nedeniyle Çağlayancerit gibi Kahramanmaraş’ın birbirinden güzel ilçelerimiz değişimden, dönüşümden ve gelişimden mahrum kaldı. Hizmet üretmeyen, sorun çözmeyen iktidar ne işe yarar? Vatandaşının, esnafının dertleriyle dertlenmeyen iktidarın kendilerinden başka kime ne faydası dokunabilir? Çözüm üretmek yerine oyalama taktiğinde ustalaşmış bir iktidar, bugün ülkeyi yönetmeye çalışıyor. Ama artık milletimiz sorun çözmeyen iktidarı değiştirmekte kararlı. Milletimiz, hizmet üretmeyen iktidarı yolcu etmek için sabırsızlanıyor. Artık ne Çağlayancerit’i ne Kahramanmaraş’ı ne de Türkiye’yi gelişmekten mahrum bırakamayacaklar. Çünkü 14 Mayıs 2023 tarihinde gidecekler.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER