Büyükşehir, Ulusal ve Uluslararası kurumlarla ortak projelerini sürdürüyor

Büyükşehir, Ulusal ve Uluslararası kurumlarla ortak projelerini sürdürüyor

Büyükşehir Belediyesi, Hollanda Belediyeler Birliği Uluslararası İşbirliği Ajansı ve Türkiye Belediyeler Birliği iş birliğiyle şehirde hayata geçirilecek projelerin istişare edilmesi noktasında çalıştay gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ‘Yeni Kahramanmaraş’ vizyonu çerçevesinde şehrin tüm alanlarda yeniden inşası noktasında ulusal ve uluslararası kurumlarla iş birliğini sürdürüyor. Hollanda Belediyeler Birliği Uluslararası İşbirliği Ajansı ve Türkiye Belediyeler Birliği ortaklığında yürütülen ‘Türkiye’deki Depremler Sonrasında Yerel Yönetimlere Yönelik Yardım, İyileştirme ve Yeniden Yapılanma Projesi’ kapsamında şehirde gerçekleştirilecek projelere ilişkin çalıştay düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı Hanifi Toptaş, Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Erdoğan Emrah Hatunoğlu, Kuzey İlçeler Dairesi Başkanı Cihan Çınar ve Hollanda’dan gelen uzmanların yer aldığı toplantıda, şehirde altyapı ve imar alanında gerçekleştirilecek projelere ilişkin istişarelerde bulunuldu.

Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, daha dirençli bir Kahramanmaraş için ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşlarla ortak projelerin devam edeceği belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER