Büyükşehir Onikişubat’ta ulaşım ağını güçlendirmeyi sürdürüyor

Büyükşehir Onikişubat’ta ulaşım ağını güçlendirmeyi sürdürüyor

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ta Üngüt ve Yamaçtepe mahalleleri arasında ulaşımı sağlayan 183. sokak’ta başlattığı yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Genişliği 2 katına çıkarılacak arterin asfaltı yenilenecek ve yürüyüş yolu inşa edilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşım ağını geliştirmek ve güçlendirmek için de yatırımlarına devam ediyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca çalışma gerçekleştirilen noktalardan birisi de Onikişubat’ta Üngüt ve Yamaçtepe mahalleleri arasında ulaşımı sağlayan 183. sokak oldu. Darlığı sebebiyle ulaşımda konfor ve güvenliği olumsuz etkileyen arterin genişliği 2 katına çıkarılıyor. Arterin 1 kilometrelik kısmında gerçekleştirilen genişletme çalışmalarının tamamlanmasının ardından yürüyüş yolu ve asfalt uygulamalarına başlanacak. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasıyla bölgede ulaşım standardı üst seviyeye çıkarılacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, şehir merkezi, ilçe ve kırsal mahalle ayırt etmeksizin ulaşım yatırımlarının artarak devam ettiği belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER