Büyükşehir İtfaiyesi, Afet ve Acil durum eğitimlerini sürdürüyor

Büyükşehir İtfaiyesi, Afet ve Acil durum eğitimlerini sürdürüyor

Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, vatandaşların afet ve acil durumlara karşı bilgi ve davranış kabiliyetini artırmak için geçici barınma merkezi, okul ve kurumlarda eğitim ve tatbikatlarını sürdürüyor.

Vatandaşların afet ve acil durumlara karşı bilgi ve davranış kabiliyetini artırmak için faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, şehir merkezi ve ilçelerde geçici barınma merkezi, okul ve kurumları ziyaret ederek yangına müdahale eğitimleri vermeye devam ediyor.

Meydana gelebilecek olası yangınların önüne geçme, yangına müdahale, söndürme ve kurtarma faaliyetlerine ilişkin vatandaşlara aktarılan teorik bilgilerin ardından gerçekleştirilen tatbikatlarla da eğitimler pekiştiriliyor. Verilen eğitimler ve gerçekleştirilen tatbikatlarla, yangına müdahale konusunda yeni bilgiler öğrendiğini belirten vatandaşlar İtfaiye ekiplerine teşekkür ederken İtfaiye Daire Başkanlığından yapılan açıklamada, vatandaşların afet ve acil durumlara karşı bilinç ve müdahale hızını artırmak için eğitim ve tatbikatların artarak devam edeceği belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER