Büyükşehir Belediye Başkan adayı Görgel, esnafları ziyaret etti

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Görgel, esnafları ziyaret etti

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fırat Görgel, “Depremden en çok etkilenen illere baktığımızda Kahramanmaraş, hızlı biçimde inşası devam ediyor.” dedi.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fırat Görgel, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Tarihi Kapalı Çarşı esnaflarının bulunduğu Atatürk Meydanındaki esnafları ziyaret etti.

6 Şubat depremlerinin ardından Tarihi Kapalı Çarşındaki iş yerlerinin zarar görmesi üzerine Atatürk Meydanında konteynerlerde hizmet veren esnafları tek tek gezerek sohbet eden Görgel, talep ve isteklerini dinledi.

Görgel, esnaf ziyareti sırasında vatandaşlarla da sohbet etti.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Görgel, Geçtiğimiz günlerde adaylığının belirlendiğini ve bu şehrin bir evladı olarak bu şehre hizmet etmek için yola çıktıklarını belirtti.

Görgel, “Tabii depremden sonra Kahramanmaraş'ın sorunları farklı. Vatandaşlarımızın da ona göre talepleri var. İnşallah bugüne kadar çözmüş olduğumuz sorunlar var. Zaten bundan sonraki süreçleri de hızlandırarak çözeceğiz. Depremden en çok etkilenen illere baktığımızda Kahramanmaraş, hızlı biçimde inşası devam ediyor. İnşallah bizler de göreve bunu daha da hızlı yapmak için o gayretimizi sürdüreceğiz. İlçe belediye başkan adaylarımız 10 gün içerisinde açıklanacak. Sonrasında belediye meclis üyelerimiz belli olacak. O sinerjiyle beraber sahada hep beraber yer alacağız. Hem seçim kampanyasında hem de Allah nasip edip göreve seçildikten sonra 5 yıllık süreç içerisinde de herkesi her zaman elini sıkacağız, derdini dinleyeceğiz, çözüm bulmaya çalışacağız. Yani bizim prensibimiz bugüne kadar teşkilatlarda görev yaptığımızda da böyleydi. Vatandaşlarımızla beraber her zaman hemhal olduk. Vatandaşlara kapımız hep açık oldu. İnşallah göreve seçilirsek de bu şekilde bir anlayışla devam edeceğiz. Ben vatandaşın bize karşı göstermiş olduğu bu kadirşinaslıktan çok memnun oldum. Yani bizi bir evladı olarak görmeleri, bir kardeşi olarak görmeleri beni fazlasıyla memnun etti. İnşallah biz de onlara layık olmaya devam edeceğim. Bundan sonraki süreçte aday tanıtım toplantısını yapmak istiyoruz.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER