Bir köy okulu bir umut

Bir köy okulu bir umut

KİPAŞ Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve birçok sosyal organizasyonu hayata geçiren Doğa ve Yaşam Kulübü üyeleri Göksun ilçesi Ericek Köyü Müdürler Okulunu ziyaret etti.

KİPAŞ Holding İnsan Kaynakları Direktörlüğü öncülüğünde KİPAŞ çalışanları arasında birlik ve beraberliği sağlamak adına kurulan sosyal kulüpler, gerçekleştirdikleri sosyal projeler ile de büyük başarılara imza atıyor.

Kahramanmaraş’a bağlı Göksün ilçesi Ericek Köyü Müdürler Okulu’na gerçekleştirilen organizasyonda, okulda bulunan öğrencilere giyim ve kırtasiye malzemeleri hediye etti.

KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Hanefi Öksüz “Kulüplerimiz hız kesmeden sosyal projelerine devam ediyor. Okullarımızla köprü görevini gören sosyal sorumluluk projemiz kapsamında Doğa ve Yaşam Kulübümüz, Göksun ilçemizdeki Ericek Köyü Müdürler Okulu'na bir ziyarette bulundu. Çocuklarımıza elimizden geldiği nebzede ihtiyaçları doğrultusunda destek olmaya çalıştık. İnşallah okul hayatlarında başarılı olurlar ve iyi yerlere gelirler. Kulüplerimiz çatısı altında okul ziyaretlerimiz ve sosyal projelerimizle gönülleri kazanmaya devam edeceğiz. Emeği geçen tüm KİPAŞ ailesi üyelerine teşekkür ederim.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER