Balcıoğlu, KMTSO seçim tarihi açıkladı

Balcıoğlu, KMTSO seçim tarihi açıkladı

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Balcıoğlu, oda seçimlerinin 19 Kasım günü yapılacağını ve yeniden göreve talip olduğunu açıkladı.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Şahin Balcıoğlu, yaklaşan KMTSO seçimleri öncesi Meclis üyeleri ve Meslek Komite temsilcileriyle birlikte basın toplantısı düzenledi.

KMTSO gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Balcıoğlu, 1995 yılından bu yana Ticaret ve Sanayi odası olarak seçimlere tek listeyle gittikleri ve bunun amacının birlik ve beraberlik olduğunu ifade etti.

19 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecek seçimlerin çok önemli olduğunu hatırlatan Balcıoğlu, “Diğer seçimlerde rutin hayat hep devam ediyordu. Bu seçimde artık rutin hayat devam etmiyor. Çünkü dünya yeni normal denen bir normali yaşıyor. Dolayısıyla dünya çok hızlı hareket ediyor ve çok hızlı değişiyor. Üç ay önceki dertlerimiz, sıkıntılarımız, problemlerimiz bu ay çok farklı kabuklarla karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla bizim zaman kaybetmememiz bir şeylerin arkasında bir şeylerle oyalanmamamız gerekiyor.” dedi.

Dünyayı sarsan koronavirüs nedeniyle yapacaklarını ve yapmak istediklerini bir kısmının yapıldığı bazılarının ise eksik kaldığını hatırlatan Balcıoğlu, “Pandemi nedeniyle aklımızdaki, kafamızdaki, programımızdaki şeylerin bir kısmı yarım kaldı, bir kısmı eksik kaldı. Bunları tamamlamak için eğer bize müsaade eder, onay verirseniz biz ekip arkadaşlarımızla birlikte kaldığımız yerden devam edeceğiz. Değişiklikler olacak mı? Elbette olacak, bir kısmı bizimle yürümek istemeyecekler. Biz de bir kısmıyla yürümek istemeyeceğiz. Ama bunları geçeceğiz.” şeklinde konuştu.

Tüccar Meclisi kurmayı planladıklarını belirten Balcıoğlu, “Her haftanın salı günü akşam saatlerinde yönetim kurulu toplantımız var. İsteyen herkes gelebilir, derdini anlatabilir. Ama bizim sizden istediğimiz, sizi temsil eden meslek komiteleriyle konuşup bunları bize aktarınız. Ama biz bu meclisin dışında yeni bir meclis daha kurmayı planlıyoruz yeni dönemde. Tüccar meclisi. Sayılarını istersek belirleyebiliriz. Yirmi kişi olacak, elli kişi olacak deriz. Kim isterse o gelir, ilan ederiz.” sözlerine ekledi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER