Bakan Göktaş, Karacasu Geçici Barınma Merkezi’ni ziyaret etti

Bakan Göktaş, Karacasu Geçici Barınma Merkezi’ni ziyaret etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Karacasu Geçici Barınma Merkezi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Bakan Göktaş, Yeni görevinin ardından incelemelerde bulunmak üzere Kahramanmaraş’a geldi.

Bakan Göktaş, Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen programın ardından Karacasu Geçici Barınma Merkezi’ndeki Kadın Kooperatifleri İş Atölyesi ve oyun çadırlarını ziyaret etti.

Bakan Göktaş’ın ziyaretine, önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’de katıldı.

Ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Güngör, “Programı kapsamında şehrimize gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş ile ziyaretlerimiz devam ediyor. Büyükşehir Belediyemizde gerçekleştirdiğimiz programın ardından Karacasu Geçici Barınma Merkezi’ndeki Kadın Kooperatifleri İş Atölyesi ve oyun çadırlarını ziyaret ettik. Kendi el emekleriyle birbirinden değerli ürünler ortaya çıkaran hanım kardeşlerimizle bir araya geldik, çalışmalarına şahit olduk, işlerinde kolaylıklar diledik. Oyun çadırlarımızı ziyaret ederek yavrularımızla buluştuk, sevinçlerine ortak olduk. Şehrimizin her alanda yeniden ayağa kaldırılması ve hayatın normale dönmesi noktasında gayret gösteren herkese teşekkür ediyor, bizler de bakanlıklarımız, milletvekillerimiz ve tüm paydaşlarımızla bunun için yoğun gayret gösteriyoruz.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER