Bağcı, “Ulu Önder Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, rahmet ve minnetle anıyoruz”

Bağcı, “Ulu Önder Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, rahmet ve minnetle anıyoruz”

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün vefatının 84. yıldönümü dolayısıyla Bağcı Gayrimenkul Emlak ve Danışmanlık şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bağcı ve Zübeyde Karakoyun, mesaj yayımladı.

Kahramanmaraş’ta Bağcı Gayrimenkul Emlak ve Danışmanlık hizmeti sağlayan Mehmet Bağcı ve Zübeyde Karakoyun, yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete irtihalinin yıl dönümünde minnet ve rahmetle yâd ediyoruz. Milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıyla çıktığı zorlu yolda, İstiklal Mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır. O’nun mücadeleci ve kurucu vasıflarını gençlerimize ve çocuklarımıza iyi anlatmalı, onun ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak ve daha ileriye taşımak için üzerimize düşen sorumlulukları hep birlikte yerine getirmeliyiz.”

Bağcı: “Her 10 Kasım’da olduğu gibi bu 10 Kasım’da da Atatürk’e olan bağlılığımızı ve sevgimizi ortak düşünce ve duygularla bir kez daha dile getiriyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün mücadele azmi, bizlere yüklediği sorumluluklar ve gösterdiği hedefler asla unutulmamalıdır. Biliyoruz ki 10 Kasım bu milletin en büyük acısını yaşadığı gündür. Yüce Türk Milleti’ne duyduğu güven ve inançla bağımsızlık mücadelesine önderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tarihe iz bırakmış bir liderdir. Bugün Ata’mızı kaybetmiş olmanın acısı ve üzüntüsünü bir kez daha yaşarken, böyle bir lidere sahip olmanın da haklı gururunu yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün fikirleri ve prensipleriyle Türk Milletinin hafızasında ve yüreğinde ilelebet yaşayacak olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin ilk Başkanı, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER