banner651

Bağcı Gayrimenkul hizmete açıldı

Bağcı Gayrimenkul hizmete açıldı

Kahramanmaraş’ta gayrimenkul ve emlak sektörüne yeni soluk getirmek isteyen Bağcı Gayrimenkul düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kahramanmaraş’ta gayrimenkul sektörüne Avrupa standartlarını getirmeyi hedefleyen Bağcı Gayrimenkul, güven ve disiplin içerisinde emlak alım satım yapacakların yeni adresi olacak.

Alıcı ve satıcıyı tanıştırarak emlak sektörüne yenilikler katacak olan Bağcı Gayrimenkul, güvenilir ve şeffalığın yeni adresi olma yolunda emin adımlarla ilerlemeyi hedefliyor.

Canlı Müzik eşliğinde Vadi Mahallesi Süleyman Çelebi Caddesi üzerinde bulunan Bağcı Gayrimenkul ofisinin açılış kurdelesini Bağcı Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bağcı, şirket ortakları Zübeyde Karakoyun, Şefik Musli ile Helete eski Belediye Başkanı Mehmet Saygaz ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Akın Ozan kesti.

Açılışının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bağcı Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bağcı, firma olarak hiç kimseyi örnek almadıklarını, kendi düşüncelerinin örnek olmak için yola çıktıklarını ifade etti.

Gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getirmek istediklerini dile getiren Bağcı, “Müşterilerimize en iyiyi ve doğru sunmak istiyorum. Gayrimenkul sektöründe bazı eksikleri gördüm. Buraya Avrupa disiplini getirmek istiyorum. Her konuda disiplin diyen birisiyim. Avrupa disiplini derken, verilen sözlerin tutulması ve insanları yanıltılmadan hizmet verileceğini göstermek istiyorum. Türkiye’de herkesi kastetmiyorum ama bazı kişiler verdikleri sözleri tutmadıklarını gördüm. Bir daire satışında evde kiracının olduğunu satışın ardından kiracının evden çıkacağını söylenmiş.  Ancak kiracı çıkması söz konusu değil, çünkü kira sözleşmesi varmış. Bu daireyi alan mağdur edilmiş oluyor. Bizim kastettiğimiz disiplin işte bu. Kesinlikle böyle insanları yanıltıcı cümleler kullanmayacağız. Gerçek neyse onu müşterilerimize anlatarak bu sektörde hizmet vereceğiz.” diye konuştu.

Şirket ortağı Zübeyde Karakoyun ise Bağcı Gayrimenkul olarak müşterilere güven içerisinde hizmet sunacaklarını söyledi.

Kurallar çerçevesinde disiplinli bir şekilde müşterilerine hizmet sunacaklarını ifade eden Karakoyun,  şunları kaydetti:

“Ülkemizde de bizim de kurallarımız var, disiplinimiz var. Bazı kişiler müşterileri yanıltılıyor. Müşterilerimize verebileceğimiz en güzel şey güven ve şeffaflık olacak. Alıcı ve satıcı her zaman tanıştırılacak. Bizim adresimiz belli, kim olduğumuz, ne yapmaya çalıştığımız ortada işimizi şeffaf yapalım ki herkes kapımıza gönül rahatlığıyla gelsin istiyoruz. Tüm sektörlerde olduğu gibi bizimde kurallarımız var. Bizim kuralımıza uyulduğu gibi biz de müşterilerimizin şartlarına ve kurallarına uyacağız. Müşterilerimize bir daireyi gezdirdiğimize dair orada bir tutanak tutacağız. Müşteri şu bölgede, şu bölgede şu binanın şu saatte bu şekilde gezdirilmiştir. Orada verilen teklif evin değeri vardır. Tabii ki pazarlık sünnettir, müşteriye verdiğimiz rakamı yazıyoruz ve bunun altına alıcı olarak müşteri, satıcı olarak biz imzamızı atıyoruz, dosyamıza ekliyoruz. Müşteri bu şekilde dolandırılamaz. Satışlarımızda pazarlık kısmında, tapuya gittiğimizde biz müşterilerimize söz ağızdan bir kere çıkıyor ve kesinlikle ne konuşuyorsak sözleşmemizde, maddelerimizde var. Tapuda da hiç kimse duyduğu rakamın karşısında farklı bir rakam duymayacak.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER