ALTIN KIZLAR YAKALANDI

Kahramanmaraş'ta, 2 ayrı evden hırsızlık yaptıkları iddia edilen ve ‘altın kızlar’ olarak tanınan 6 kadın yakalandı

ALTIN KIZLAR YAKALANDI

Alınan bilgilere göre, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Bürosu ekipleri, Osmaniye'den Kahramanmaraş'a gelen 6 kadını otogardan itibaren takibe aldı. Kadınların hırsızlık yapabileceği ihtimali üzerine 2 ayrı ekip oluşturularak çalışma başlattı. 
Zanlıların Haydar Bey Mahallesi'nde 2 siteye girdiğini fark eden ekipler, buradan çıkan E.Ö, Ş.O, R.U, S.O, H.A. ve Ç.G'yi aramak istedi. Kaçmaya çalışan zanlılar, kısa süreli kovalamaca sonucu polis tarafından yakalandı. Genellikle ziynet eşyası çaldıkları için ‘altın kızlar’ olarak tanınan kadınların üzerlerinde yapılan aramada 3 kolye, 6 künye, 3 bilezik, 1 altın saat, 10 yüzük ve 10 adet çeyrek altın ele geçirildi. Şüphelilerin 2 ayrı evin kapısını saç tokasıyla açtıkları ve ele geçirilen malzemeleri buradan çaldıkları belirlendi. 
Bu arada, zanlıların Osmaniye'den Kahramanmaraş'a gelirken polise yakalanmamak için birden fazla toplu taşıma aracını kullandığı ortaya çıktı. 
Çok sayıda hırsızlık kaydı bulunan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar, adliyeye götürülürken görüntü almak isteyen basın mensuplarına tepki gösterdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER