banner651

Ali Rıza ve Seher Zeybek Mahalle Konağı hizmete açıldı

Ali Rıza ve Seher Zeybek Mahalle Konağı hizmete açıldı

Hayırsever Zeybek ailesi tarafından yaptırılan Ali Rıza ve Seher Zeybek Mahalle Konağı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Selçuklu Mahallesinde bulunan 900 metrekare arsası bulunan Ali Rıza ve Seher Zeybek Mahalle Konağı’nda alt katında bayanlara özel taziye salonu, yemek salonu, mutfak, mescit, abdestlik, üst katı ise 400 metrekare olup, içerisinde erkekler özel, taziye salonu, yemek salonu, mutfak, teras, dinlenme odası, abdestlik bulunuyor.

Ali Rıza ve Seher Zeybek Mahalle Konağı açılışına katılan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, “Böyle hayırların içerisinde olunması gerekiyor. Böyle güzel insanların sayısının artmasını dileriz. Tabi böyle güzel hizmetlerin de sayısının artmasını dileriz. Buranın yapılmasında emeğe geçen Nuri Zeybek ve ailesine teşekkür ederim.” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, hayırsever Nuri Zeybek’in annesi ve babasının anısına yaptırdığı Ali Rıza ve Seher Zeybek Mahalle Konağı hayırlı olmasını diledi.

Belediyeler olarak vatandaşların her alanda hayatlarını kolaylaştırmak için güçlerinin yettiğince hizmet yapmaya çalıştıklarının altını çizdi.

Belediyeciliğin bir serüveni olduğunu hatırlatan Güngör, “Alt yapıdan üst yapıya ama artık sosyal alanda da çok önemli hizmetler yapılıyor ve yapılmaya devam ediyor. Kahramanmaraş’ımızda hatırı sayılır sosyal tesis, mahalle konağı ve taziye evi gibi tesislerimiz hizmet veriyor. Hemşehrilerimiz için hem kültür hem sanat hem de farklı etkinlikler için bu mekanlar ev sahipliği yapıyor. Bugün hayırsever Nuri Zeybek anne ve babasının anısına buradaki tesisimizi bize kazandırdılar. Ne güzel ki bugün annesinin ve babasının adına böyle güzel tesisi yapan Nuri Zeybek ve ailesini bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum.” diye konuştu.  

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde Ali Rıza ve Seher Zeybek Mahalle Konağı hizmete açıldı.

Açılışa, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, Zeybek ailesi ve vatandaşlar katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER