AK PARTİ TANITIM FİLMİNİN KAHRAMANMARAŞ AYAĞI ÇEKİLDİ

AK Partinin 30 Eylül’de yapılacak 4. Olağan Kongresinin reklam çekimleri son olarak Kahramanmaraş’ta yapıldı. Çekimler sırasında yoldan geçen vatandaşlar polise bayraklı kişilerin eylem yaptığını bildirmesi polisi alarma geçirdi.

AK PARTİ TANITIM FİLMİNİN KAHRAMANMARAŞ AYAĞI ÇEKİLDİ

Adana-Kahramanmaraş karayolunda bulunan İstiklal Madalyalı anıtın orada yapılan çekimlerde, son seçimde “Haydi bi daha” adlı şarkıyı kullanan Ak Parti, 30 Eylül'de yapılacak 4. Olağan Büyük Kongresi için “11 yıldır sözümüz söz” adlı şarkıyı hazırlattı. Sözleri ve bestesi Özhan Eren'e ait olan şarkının klip çekimleri 81 ilde yapıldı. Çekimler sırasında yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis geldi. Ekipler Ak Partinin reklam filminin çekimi olduğunu anlayınca olay yerinden ayrıldı.

Ak Parti üyelerinin hep birlikte “11 yıldır sözümüz söz. Yorulmak yok, durmak yok. Vazgeçmek yok, dönmek yok. Aynı yolda aynı aşkla, Daha nice, daha nice, nice yıllara. Haykıralım duysun dünya, AK Parti işte burada” adlı şarkıyı söyledi.

Burada bir açıklama yapan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Hepimizin bildiği gibi 30 Eylül’de partimizin 4. olağan kongresi yapılacak. Bunla ilgili bir tanıtım çalışması var. Bu klipte Türkiye’nin belli yerlerinden görüntüler var. Bizde Kahramanmaraş’ı en iyi yansıtacak yer olan bu anıtı tavsiye ettik. İstiklal Madalyalı anıt, Kahramanmaraş’ın özünü ve ruhunu yansıtmakta. Burada Kahramanmaraş AK Parti Teşkilatı olarak şiir ve şarkılarımızı söyledik. Tabi bu çalışmalar Türkiye genelinden alınan görüntülerle birleştirilecek.” Dedi.

Klibi çeken yönetmen Hakan Yıldız ise, Kahramanmaraş’ta görülen coşkunun diğer illerde olmadığını belirtti. Yıldız şunları kaydetti: “Bu çalışmayı uzun zamandan bu yana yapmaya çalışıyoruz. Türkiye’nin bütün illerini gezdik. Kahramanmaraş bizim son noktamız. Buradan İstanbul’a gideceğiz. 30 Eylül’de AK Parti kongresinde gösterilecek. Bu çalışma çok büyük bir ekiple yapıldı. 15 bin kilometre yol yaparak bu çalışmayı yaptık. 35-40 kişi ile bu hale getirdik.”

Klip, kongreden önce 27 Eylül Perşembe günü televizyonlarda gösterilecek. Çekimlere Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakçı, AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İlçe Başkanı Necati Okay ve partililer ellerindeki bayrakları sallayıp, şarkıyı söylediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER