AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uygur, “Suhuletle ve şeffaf bir şekilde temayül yoklamamızı gerçekleştiriyoruz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uygur, “Suhuletle ve şeffaf bir şekilde temayül yoklamamızı gerçekleştiriyoruz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, “Depremden etkilenen 11 ilimize hep birlikte Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde bütün kurum ve kuruluşlarımızla en kısa süre içerisinde imarı, inşa ve ihya edeceğiz.” dedi.

AK Parti 31 Mart Mahalli İdareler Seçim için Kahramanmaraş İl Başkanlığınca gerçekleştirilen temayül yoklamasına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur katıldı.

Merkez Spor kompleksinde gerçekleştirilen temayül yoklamasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Uygur, Kahramanmaraş’ın asrın felaketi olarak adlandırılan depremlerin ardından yeniden inşası için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

6 Şubat’ta depremlerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde depremden etkilenen illere çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Uygur, “Cumhurbaşkanımız liderliğinde devletimiz bütün bakanlıklarıyla, bütün kurum ve kuruluşlarıyla alanda, sahada teyakkuz halinde. Depremden etkilenen, evleri yıkılan bütün vatandaşlarımızın gerek yeni konut sahibi olmalarında yeni konutların inşa edilmesinde gerekse ilk andan itibaren konteyner kentlere yerleştirilmesi noktasında çok hızlı adımlar atıldı. Depremden etkilenen 11 ilimize hep birlikte Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde bütün kurum ve kuruluşlarımızla en kısa süre içerisinde imarı, inşa ve ihya edeceğiz.” diye konuştu.  

Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde temayül yoklaması yaptıklarını hatırlatan Uygur, “Kahramanmaraş’ımız, seçimlerdeki o etkin rolü ve görüşünü temayülünü göstermek üzere sandığa yansıtmak üzere bugün burada bizlerle birlikte son derece büyük bir coşku ve heyecan içerisinde bir demokrasi şöleni içerisinde temayül yoklamamızı gerçekleştiriyoruz. Suhuletle ve şeffaf bir şekilde temayül yoklamamızı gerçekleştiriyoruz. Yoğun bir katılım var. Saat 16.00 itibariyle temayül yoklamamız son bulacak.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER