Ahmet Kılçık, “Amacımız Onikişubat’a hizmet etmek”

Ahmet Kılçık, “Amacımız Onikişubat’a hizmet etmek”

AK Parti Onikişubat Belediye Başkan aday adayı Ahmet Kılçık, Amacının Onikişubat’a hizmet etmek olduğunu söyleyerek, bütün aday adaylarına başarılar diledi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi aday adayları saha çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti’de aday adaylık başvuru sürecinin geçtiğimiz hafta sona ermesiyle 26 Kasım Pazar günü tüm Türkiye’de olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da Belediye başkanlarını belirlemek amacıyla teşkilat içi temayül yoklaması gerçekleştirildi. Temayül yoklamasında AK Parti Onikişubat Belediye Başkan aday adayı Ahmet Kılçık, açıklamalarda bulundu.

Kılçık, “AK Parti Onikişubat Muhtarlar Dernek Başkanıyım ve Onikişubat belediye başkan aday adayıyım. AK Parti'mizin demokrasinin tam merkezindeyiz. Bütün aday adaylarımız burada kendilerini insanlara ve mahalle başkanlarımıza anlatmaya çalıştılar ve temayül yoklaması yapıldı. Bu dönemde de Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız temayül ve kamuoyu yoklamasına çok önem verdiğinden daha büyük bir katılım ve bir yoğunluk oldu. Amacımız Onikişubat’ta hizmet etmek bütün adaylara başarılar diliyorum. En güzeli Onikişubat için olsun.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER