+1 sokak açıldı

+1 sokak açıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İçişleri Bakanlığı koordinesinde KSÜ Geçici Barınma Merkezi’nde özel gereksinimli bireyler için oluşturulan ‘+1 Sokağı’nın açılış programına katıldı.

Açılışa, önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal ve Prof. Dr. Mehmet Şahin, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel ve geçici konaklama merkezinde barınan depremzedelerin de yer aldığı açılışta özel gereksinimli bireyler sergiledikleri gösterilerle katılımcılardan yoğun alkış aldı.

Güngör ve beraberindeki heyet, programda özel gereksinimli bireylerle yakından ilgilenerek bolca sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen kurdele kesimiyle +1 Sokağı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Açılış programına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Güngör, “İçişleri Bakanlığımız koordinesinde geçici barınma merkezimizde özel gereksinimli kardeşlerimiz için oluşturulan +1 Sokağı’n açılışı için bir araya geldik. Gerçekten çok anlamlı ve güzel bir proje. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Özel gereksinimli kardeşlerimizle bir araya gelmek, onlarla sohbet etmek, güler yüzlerini görmek bizlere de çok iyi geliyor. Her zaman ifade ettiğimiz gibi onları asla yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Daima özel kardeşlerimizin yanındayız.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER