banner651

Dağ Bisiklet yarışları

Dağ Bisiklet yarışları

Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle Kahramanmaraş’ta “MTB Cup XCO C2 Dağ Bisikleti Yarışları” düzenlendi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle “MTB Cup XCO C2 Dağ Bisikleti Yarışları” gerçekleştirildi.

Kapıçam Tabiat Parkı’nda 5 kilometrelik parkurda gerçekleştirilen yarışlarda 28 farklı ilden gelen 162 sporcu, kıyasıya mücadele etti.

Yarışmada U15 Kızlar ve Erkekler, U17 Kızlar ve Erkekler, Büyükler, Gençler, Master 35 ve Master 45 kategorilerinde mücadele ederek dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, “Kahramanmaraş’ta ilk defa Uluslararası Dağ Bisiklet Yarışları gerçekleştiriyoruz. Sporcularımız çok güzel bir parkurda mücadele etti. Kahramanmaraş daha önce de pek çok kez bisiklet yarışlarına ev sahipliği yaptı. İnşallah önümüzdeki süreçte de Kahramanmaraş’ta bisiklet yarışları düzenlemeye devam edeceğiz. Bu güzel organizasyona ev sahipliği yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum.” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Mustafa Orak, yaptığı açıklamada, “Türkiye Bisiklet Federasyonu ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde şehrimizde böyle bir organizasyon gerçekleştirilmesi kararı alındı ve bu doğrultuda MTB Cup XCO C2 Dağ Bisikleti Yarışları’na ev sahipliği yaptık. Kahramanmaraş’ta ilk kez böyle bir organizasyon gerçekleştiriliyor. Yarışlara 28 ilden 162 sporcu katılım sağladı. Vatandaşlarımızın yarışmaya göstermiş olduğu ilgi de bizleri son derece mutlu etti.” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER