banner651

Koronavirüse karşı araç dezenfektesi

Dünyayı saran koronavirüs salgına karşı Kahramanmaraşlılar, araçlarını dezenfekte ettirmek için oto yıkamalarda yoğunluğa sebep oldu.

 Koronavirüse karşı araç dezenfektesi

Dünyayı saran koronavirüs salgına karşı Kahramanmaraşlılar, araçlarını dezenfekte ettirmek için oto yıkamalarda yoğunluğa sebep oldu.

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında sosyal mesafe kurallarına uyulması ve maskesiz sokağa çıkılması yasak olan kentte vatandaşlar kendi tedbirlerini de alıyorlar.

Koronavirüs salgınına karşı maske ve sosyal mesafe kurallarının ardından vatandaşlar araçlarını dezenfekte ettiriyorlar.

As Oto Yıkama sahibi Adem Sarı, Koronavirüs salgınının ardından vatandaşlar araçlarını dezenfekte ettirmek istediklerini söyledi.

Koronavirüs nedeniyle vatandaşların oto dezenfekte işlemine yoğun ilgi gösterdiğini kaydeden Sarı, şunları kaydetti,

“Koronavirüse karşı vatandaşların tedbirlerine katkı sağlamak amacıyla araçlarını daha titiz ve dezenfekte ederek yıkıyoruz. Virüs konusunda gerekli bilgileri aldıktan sonra ne yapabileceğimizi düşündük ve dezenfekte işlemine başladık. Daha önce de araç içinde dezenfekte işi yapıyorduk. Ancak bu işlemde sıcak buhar kullanmıyorduk. Koronavirüs dolayısıyla sıcak buhar kullanmaya ve sonrasında dezenfekte yapmaya başladık. Bu konuda müşterilerimiz de yoğun bir ilgi gösterdiler. Şuanda araçları büyük bir titizlikle temizliyoruz. Elimizden geldiği kadar talebe yetişmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın bu konuda hassas olmalarını tavsiye ediyorum. Araçların düzenli olarak temizlenmesi ve dezenfekte edilmesi de son derece önemlidir.”

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2020, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER