Görgel, “Tüm belediye başkanlarımızın önceliği Kahramanmaraş”

Görgel, “Tüm belediye başkanlarımızın önceliği Kahramanmaraş”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Her zaman Kahramanmaraş'ı merkeze alan bir anlayış olacak.” dedi.

Görgel, 31 Mart seçimlerinin ardından kentin sorunlarının çözüm noktasında Sivil Toplum Kuruluşları ziyaret kapsamında Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasının 15. Meclis toplantısına katıldı.

6 Şubat 2023’de meydana gelen depremlerin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Kahramanmaraş’ın yeniden inşası konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Ticaret Borsası Fuaye alanında gerçekleştirilen KMTSO 15. Meclis toplantısında konuşan Görgel, “Tüm belediye başkanlarımızın önceliği Kahramanmaraş. Bu şekilde güzel bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak anlayışımız her zaman Kahramanmaraş'ı merkeze alan bir anlayış olacak.” diye konuştu.

6 Şubat 2023’de meydana gelen depremlerin ardından kentin yeniden ayağa kalkması ve sorunların çözümü anlamında çalışmaların devam ettiğini hatırlatan Görgel, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı başta olmak üzere tüm bakanlıkların Kahramanmaraş’ın imardan, eğitime, sağlıktan, alt yapı çalışmalarına her alanda çalışmaların aralıksız sürdürdüğünü belirtti.    

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2024, 21:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER