banner651

Yeşilçam müzikleri seslendirildi

Yeşilçam müzikleri seslendirildi

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, Akşam Sefası Türk Sanat Müziği Topluluğu, Yeşilçam’ın unutulmaz eserlerini Kahramanmaraşlılar için seslendirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte Mehmet Bülent Paköz şefliğinde Akşam Sefası Türk Sanat Müziği Topluluğu, Yeşilçam filmlerinde yer alan unutulmaz eserleri Kahramanmaraşlılar için seslendirdi.

Seni Benden Alamazlar, Dert Bende Derman Sende, Sevemedim Kara Gözlüm ve Kıskanırım Seni Ben gibi birbirinden değerli eserlerin seslendirildiği gecede dinleyiciler de hep bir ağızdan koroya eşlik etti. Yaklaşık 2 saat süren etkinlikte koro ve saz heyeti sergiledikleri performansla dinleyicilerden alkış aldı.

Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanı Duran Doğan, “Büyükşehir Belediyesi olarak çeşitli kültür sanat etkinliklerimizi vatandaşlarımızla buluşturmaya gayret ediyoruz. Bugün de Akşam Sefası Türk Sanat Müziği Topluluğu’nun katılımıyla Yeşilçam’dan şarkılar konserimizi gerçekleştirdik. Etkinliğimize tüm yaş gruplarından hemşehrilerimizin katıldığını görüyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte de kültür sanat etkinliklerimiz artarak devam edecek.” diye konuştu.

Etkinliğe, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER