EXPO 2023 Kitap Fuarı’nın ilk konuğu Serdar Tuncer

EXPO 2023 Kitap Fuarı’nın ilk konuğu Serdar Tuncer

Onikişubat Belediyesi, ev sahipliğini yaptığı Uluslararası EXPO 2023 vesilesiyle Kahramanmaraş’ın edebi yönünü küresel anlamda tanıtma hedefiyle organize ettiği Kitap Fuarı, 4 Kasım Cumartesi günü açılıyor. EXPO 2023 Kitap Fuarı’nın ilk konuğu ise sözden gönle giden keyifli sohbetiyle şair-yazar Serdar Tuncer olacak.

Onikişubat Belediyesi, ev sahipliğini yaptığı Uluslararası EXPO 2023 kapsamında ‘100 yılın sayfalarını birlikte açıyoruz’ sloganıyla Kitap Fuarı düzenliyor.

4-12 Kasım tarihleri arasında 100’ü aşkın yayınevinin yer alacağı Kitap Fuarı, Serdar Tuncer, Nurullah Genç, Zafer Şahin, Tufan Gündüz, Vehbi Vakkasoğlu, Saniye Bencik Kangal, Şermin Yaşar, Altay Cem Meriç, Rabia Birsen Göğercin, Cem Küçük ve Senai Demirci gibi çok sevilen yazarları okurlarıyla buluşturacak.

Muhteşem sergi alanında birbirinden güzel söyleşi, imza günleri ve kültürel etkinliklerle dolu EXPO 2023 Kitap Fuarı’nın ziyaretçi akınına uğraması bekleniyor.

Girişin ücretsiz olduğu fuar, hafta içi ve hafta sonu 10.00-21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Fuar, son günü olan 12 Kasım 2023 Pazar günü sona erecek.

EXPO 2023 Kitap Fuarı, birbirinden değerli söz ustalarını okurları ve sevenleriyle buluşturacak. Fuarın ilk konuğu ise, sözden gönle giden keyifli sohbetiyle dinleyicilerini mest eden şair-yazar Serdar Tuncer olacak.

Sen İstanbul Kokardın, Aynalar, Satır Arası Hikayeler, Delilim Yok Kalbimden Başka, Sermayem Yok Derdimden Başka, Hiçbir Zaman Hiçbir Şey ve Aşık Olan Neylesin gibi okurların yoğun ilgi gösterdiği kitaplara sahip olan Tuncer, EXPO 2023 Ülke Bahçeleri’nde kurulan sahnede saat 17.00’dan itibaren hem kitaplarını imzalayacak hem de söyleşi gerçekleştirecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER