banner651

EXPO 2023 Gençlik Festivali’nde Emre Aydın coşkusu

EXPO 2023 Gençlik Festivali’nde Emre Aydın coşkusu

Onikişubat Belediyesi’nin düzenlediği EXPO 2023 Gençlik Festivali’nde sahne alan Türk pop/rock müziğinin en sevilen isimlerinden biri olan Emre Aydın, söylediği şarkılarla hayranlarına keyifli dakikalar yaşattı.

Gençlik merkezli kültürel etkinlik ve faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Onikişubat Belediyesi, model alınan eğitim yatırımlarıyla gençlerin en büyük destekçisi olurken, sosyalleşmeleri adına sanatsal etkinlerini her geçen gün artırıyor.

Hem gençlerin sosyalleşmesini sağlamak hem de EXPO 2023 Rekreasyon Alanı ile gençleri buluşturmanın hedeflendiği EXPO 2023 Gençlik Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Yerel sanatçıların dinletileriyle başlayan festivalin ikinci günü, Dj performansıyla devam etti. Festival coşkusu ise onur konuğu olan Türk pop/rock müziğinin en sevilen sanatçılarından Emre Aydın’ın sahne almasıyla doruklara çıktı.

Sahne performansıyla büyük beğeni toplayan Aydın, 2 saate yakın süren konserde binlerce hayranlarıyla birlikte seslendirdiği şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

EXPO 2023 Alanı’nda olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden ünlü sanatçı Aydın, EXPO 2023’de büyük bir emek olduğunu belirterek ve emeklerinden dolayı Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e teşekkür etti.

Sahneye çıkarak muhteşem performansından dolayı ünlü sanatçıyı tebrik eden Mahçiçek ise Emre Aydın’a çiçek ve EXPO 2023 özelinde hazırlanan yöresel ürünler takdim etti.

Burada vatandaşlara seslenerek Kahramanmaraş’ın tanıtım eksikliğini EXPO 2023 ile çözeceklerini belirten Mahçiçek, yaşanabilir kentler sıralamasında Kahramanmaraş ve Onikişubat’ı yukarılara taşıyacaklarını söyledi.

Mahçiçek, “Expo 2023 projemiz rüya gibi değil mi? Ama o rüyalar önümüzdeki senenin Nisan ayında İnşallah gerçek olacak. Bakın Kahramanmaraş’ımızın her şeyi var. Kültürü var, edebiyatı var edebiyatın başkenti, sanayisi var, mükemmel bir tabiatı var. Ama eksik olan bir şeyimiz var; o da tanıtım. Kahramanmaraş’ımızı yaşanabilir kentler içerisinde en ön sıralara taşıyacağız, bunda kararlıyız! Artık kaldırım belediyeciliği yok, bitti o. Kahramanmaraş’ı değiştireceğiz, dönüştüreceğiz. Kahramanmaraş’ı bir dünya kenti yapacağız. Buna kararlıyız inşallah. Kıymetli sanatçımıza bizleri festivalimizde onurlandırdığı için teşekkür ediyorum. Kendisini inşallah yeniden ağırlamak dileğiyle uğurluyoruz.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER