ŞAMPİYONLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Başkan Çeleğen; Kros Yarışması Şampiyonlarını Ödüllendirdi

ŞAMPİYONLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ
  ŞAMPİYONLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Başkan Çeleğen; Kros Yarışması Şampiyonlarını Ödüllendirdi

Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası kros yarışmasında takım halinde il birinci olan Ekinözü Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen tarafından ödüllendirildiler.

 Bölge seçmelerinde Kahramanmaraş’ı temsil edecek olan Ekinözü Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Yener ile   Ekinözü  Cela Belediye Spor Kulübü oyuncuları  Belediye Başkanı Nursi Çeleğen’i makamında ziyaret ettiler.

Sporun her dalına önem verdiklerini, bu kapsamda ve Ekinözü’ne birçok başarı kazandırdıklarını ve Belediye olarak Eğitimden kültüre, spordan çevreye kadar yürütülen bir dizi projelerle gençleri destekleyen programlar yürüttüklerini belirten Başkan Çeleğen, “Ekinözü’nün gençleri çok şükür kendilerini spora verdikleri zaman, eğitime verdikleri zaman çok güzel sonuçlar elde ediyorlar. Yanımızda Ekinözü Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri var Kahramanmaraş’ta yapılan yarışmada birinci oldular Bölge yarışmalarında ilimizi temsil edecekler Dolayısıyla bizlerde hem gençleri teşvik etmek, hem de diğer gençlerin önünü açmak adına başarılı gençlerimizin bu motivasyonu artırmak adına bu gencimizi ödüllendirdik.  İlçemizde spora çok önem veriyoruz. Gençlerimizin kötü alışkanlıklar edinmesinin önüne geçmek, onlara sağlıklı bir yaşama kavuşturmak adına göreve geldiğimizden bu yana çok hassasiyetle üzerinde duruyoruz ” ifadelerini kullandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Yener ise ‘’ Ekinözü İlçesinde Öğrencilerin, eğitim alanında olduğu gibi sporda da başarılı oldukları bizleri memnun ediyor.

Her alanda başarılı olmak istiyorsak çalışmak, azmetmek ve gerekiyor Öğrencilerimize Belediyenin tüm imkânlarını her zaman seferber eden Belediye Başkanımız Nursi Çeleğen’e teşekkür ediyorum dedi.

İsmail Bozdoğan 

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2017, 06:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER