banner651

MİLLİ GÜREŞÇİ BÖKE’DEN, BAŞKAN GÜVEN’E ZİYARET…

17. Akdeniz Oyunları'nda serbest sitil 84 kiloda altın madalya kazanan milli güreşçi Serdar Böke, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i ziyaret etti.

 MİLLİ GÜREŞÇİ BÖKE’DEN, BAŞKAN GÜVEN’E ZİYARET…

 MİLLİ GÜREŞÇİ BÖKE’DEN, BAŞKAN GÜVEN’E ZİYARET

17. Akdeniz Oyunları'nda serbest sitil 84 kiloda altın madalya kazanan milli güreşçi Serdar Böke, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i ziyaret etti.

Bu yıl 44.'sü düzenlenen Afşin Eshab-ı Kehf Karakucak Güreş ve Kültür Festivalinde de başpehlivan olan Milli Sporcu Serdar Böke, Başkan Güven’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Türkiye Güreş Şampiyonasına hazırlanan güreşçiye başarılar dileyen Başkan Güven, “ Akdeniz Oyunları Şampiyonumuz milli sporcumuz Afşin’in gururu Serdar Böke bizleri ziyaret etti. Milli güreşçimiz belediyemizin bu yıl 44.’nü düzenlediği Afşin Eshab-ı Kehf Karakucak Güreş Festivali’nde güreşerek başpehlivanımız oldu. Sadece Afşin’deki festivalde değil, bölgede ve Kahramanmaraş merkezde yapılan güreşte bölgemizin de başpehlivanı oldu. Afşin adına güreşiyor, Afşinli hemşehrilerimiz adına güreşiyor. Bizim içinde müthiş bir gurur kaynağı. Önümüzdeki ay Türkiye şampiyonasına katılacak. İnşallah güzel derecelerle milli formayı terleteceğini biliyoruz. Ülkemize de yine güzel başarılar kazandıracak, şampiyonluk gururunu yaşatacak. Serdar Böke’ye bundan sonraki spor hayatında da başarılar diliyorum. Ayrıca hemşerilerimize sahip çıktıkları için Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ayrıca çok teşekkür ediyorum. Açıklamasında bulundu.

Milli Takımda bulunmaktan gurur duyduğunu ifade eden Milli Güreşçi Serdar Böke, Türk Bayrağı’nı ve Afşin’in ismini başarılarıyla taçlandıracağını söyledi. Afşin’in bir evladı olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalıştığını belirten Böke, “Afşin Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Fatih Güven’e yapmış olduğu bu güzel hizmetlerden dolayı ve bizleri makamında kabul etmesinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Afşin’i gezdim, bayadır gelmiyordum. Çok güzel işler yapılmış. Afşin Rabia Parkını gezdim çok şaşırdım sanki Afşin’de değilim de büyük bir şehirde gibi hissettim kendimi. Afşin Eshab-ı Kehf Karakucak Güreş Festivali’nde Afşin halkı adına güreşmiştim ve başpehlivan oldum. 22 Aralık tarihinde ise Adana’da Türkiye Şampiyonası var. Bu şampiyonada birinci olanlar ay yıldızlı mayo giymeye hak kazanıyorlar. Benim için önemli bir tarih olacak. Bizi izleyen destekleyen herkese teşekkür ediyor, tüm Afşin halkının dualarını bekliyorum.” Diye konuştu. Başkan Güven, konuşmaların ardından Milli Güreşçi Böke’ye cumhuriyet altını hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2017, 23:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER