MİLLETİN İPLİĞİNİ PAZARA ÇIKARDI!

Memleketimizin girişimci genç işadamlarından Pamuk İplik CEO'su Fatih Pakdamar, tekstil sektörü temsilcilerinin ürettiği ipliği uluslararası arena da pazara çıkardı...

 MİLLETİN İPLİĞİNİ PAZARA ÇIKARDI!

 -MİLLETİN İPLİĞİNİ PAZARA ÇIKARDI!

Memleketimizin girişimci genç işadamlarından Pamuk İplik CEO'su Fatih Pakdamar, tekstil sektörü temsilcilerinin  ürettiği ipliği uluslararası arena da pazara çıkardı...

Pamuk İplik CEO'su Fatih Pakdamar,  WOW Istanbul Hotels and Convention Center da 8-9-10 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Texstart İstanbul 2017 fuarında sektörün dünyaca ünlü oyuncularıyla birlikte stant açtı. Ağırlıklı olarak Kahramanmaraş'ta üretilen iplikleri dünya pazarında müşterilerin beğenisine sundu. Kahramanmaraş'ın sosyal medya televizyonu 46 TV genel koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı'nın fuarda görüştüğü Pamuk İplik patronu Fatih Pakdamar katıldıkları Texstart İstanbul 2017 fuarı hakkında görüşlerini aktardı.

Pamuk İplik CEO'su Fatih Pakdamar; Avrupa,Asya,Arap Yarımadası ve Ortadoğu ülkelerinden gelen yatırımcıların oluşturduğu profil ile bu yıl ilki gerçekleşen Texstart İstanbul fuarında ilk olmasına rağmen pozitif bir etkileşim oluştu. Özellikle ilk gün standımızda çok yoğun bir kalabalık vardı. Çoğunlukla önceden plan­lanmış görüşmeler yaptık ama aynı zamanda ayaküstü gerçekleştirdiğimiz iş görüşmeleri de oldu. Olumlu bağlantılar kurduk, dedi.

"Türkiye'de iplik sektörüne yön veren önemli pazarlama ağlarından biri konumunda olanpamukiplik.com işletmenize bir tık kadar yakın."  

Pamuk İplik Yeni Pazarlar Yaratma ve Pazarlama Direktörü Murat Özger de yaptığı değerlendirme de Texstart İstanbul fuarında yabancı bağlantılarla birlikte iç piyasanın önemli firma yöneticileriyle de görüşmelerimiz oldu.Birebir satışa yönelik anlaşmalara imzalar attık. Bu fuarda ipliğimizi uluslararası fuarda sergiledik.Ve gelen tepkiler bizi mutlu etti, dedi.

WOW Istanbul Hotels and Convention Center da düzenlenen Texstart İstanbul fuarından Pamuk İplik standı ticari yatırımcıların yanı sıra hemşehrilerinin de ziyaretine sahne oldu. Bursa da devasa kumaş fabrikası ve İstanbul da konfeksiyon üretim fabrikaları bulunan Elifer Tekstil ve Sağnak Giyim Sanayi yönetim kurulu başkanı Murat Sağnak'ta fuardapamukiplik.com ailesini yalnız bırakmadı.

 

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2017, 22:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER