MEHMET SABANCI AK PARTİ’YE ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

SABANCI, AK PARTİ BİR ÇOK YENİLİĞİ VE DEĞİŞİKLİĞİ GETRİD

MEHMET SABANCI AK PARTİ’YE ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

 Mehmet Sabancı Ak Parti’ye Adaylık Başvurusunu Yaptı

Kahramanmaraş kamuoyunun yakından tanıdığı siyasi bir isim olan İş Adamı Mehmet Sabancı Ak Partiden Kahramanmaraş Milletvekili olmak için adaylık başvurusunu yaptı.
Kahramanmaraş kamuoyunun yakından tanıdığı siyasi bir isim olan İş Adamı Mehmet Sabancı Ak Partiden Kahramanmaraş Milletvekili olmak için adaylık başvurusunu yaptı.
Sabancı parti binasında yaptığı açıklamada; "Cumhurbaşkanımızın vizyonu, başbakanımızın yeni Türkiye hedefleri çerçevesinde 2015 yılında yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak amacı ile şuan teşkilata gelmiş bulunmaktayız. Birçok yeniliği ve değişikliği getiren AK Parti bu değişimi 2015'deki genel seçimlerden sonrada devam ettireceğini tüm kalbimle inanıyorum. 2015 seçimleri Türkiye de üç önemli unsurun başlangıcını yapacağını ve bunun devamını sağlayacağını düşünüyorum. Bunlardan birincisi Türkiye'nin gerçek manada milleti tarafından ve onun vekilleri tarafından daha sonra referandum gerekirse milletin onayı ile yeni sivil bir anayasayı yapacaktır.  Bu anlamda 2015 seçimleri Türkiye'nin en önemli virajlarından biri olacak diyen Sabancı konuşmasını şöyle sürdürdü. Değerli arkadaşlarım Allah’ın izni ile sizlerin de desteği ile 7 Haziranda Yapılacak olan genel seçimlerinde siz değerli kardeşlerimize hizmetkâr olma yolunda Milletvekili aday adaylığımız için resmi başvurumuzu yaptık. Partimize değer katma noktasında çok önemli ve değerli bir süreç yaşayacağız.
7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimleri, tarihi ve kronolojik gerçekler de göz önüne alındığında demokrasi tarihimizin en önemli seçimleri olacak. Yeni Türkiye, Yeni Anayasa ve başkanlık sistemi gibi çok önemli gündemleri de içerisinde bulunduran bir seçim olacak. Ben de inandığım değerler, medeniyet tasavvurumuz ışığında bu sürece bir tuğla koyma düşüncesiyle yola çıktım. AK Parti’nin bu şuurla bu duruşla hareket eden, Ben ve dava arkadaşlarım bu bilinçle partimizin neferi olarak Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin hizmetkârı olmaya hazırız. Zaten mesleğimiz itibariyle halkın içinde, halkla iç içe olan birisiyim. Ben de inandığım değerler, medeniyet ışığında bu sürece Kahramanmaraşlıların hizmetkârı olma düşüncesiyle yola çıktım.
SEÇİM BÜROMUZU AÇTIK
Kahramanmaraş kent merkezinde seçim bürosunun açıldığı ve şehrin bütün sorunlarını bildiğini ve bunu çözmek için elinden gelen bütün gayreti sarf edeceğini ifade eden Mehmet Sabancı, başvuru yaparken bütün dostlarımı burada görmem benim için ayrı bir onur kaynağıdır. Bizi yalnız bırakmayan dostlarıma teşekkür ediyorum dedi.
Ak Parti listesinden 25. Dönemde Kahramanmaraş milletvekili olmak için başvurusunu yapan Sabancı’nın başvuru evraklarını İl Başkan yardımcısı Avukat Fırat Görgel aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER