banner675

KOOPERATİFÇİLİKTE E-SERTİFİKA DÖNEMİ!!!

Kooperatifçilik bilincini arttıracak, kooperatiflerin amaçladıkları hedefe en doğru yoldan ulaşmasını sağlayacak, kurumsal kimliğine ayrıcalık kazandıracak olan‘’kooperatifçilik e-Sertifika Programı’’ uygulamaya konuldu.

 KOOPERATİFÇİLİKTE E-SERTİFİKA DÖNEMİ!!!

 KOOPERATİFÇİLİKTE E-SERTİFİKA DÖNEMİ!!!

Kooperatifçilik bilincini arttıracak, kooperatiflerin amaçladıkları hedefe en doğru yoldan ulaşmasını sağlayacak, kurumsal kimliğine ayrıcalık kazandıracak olan‘’kooperatifçilik e-Sertifika Programı’’  uygulamaya konuldu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Gümrük Ticaret Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinin ortak çalışmaları olan bu programa kooperatif ve üst kuruluşlarının yönetim, denetim ve tasfiye kurulu üyeleri, kooperatif müdürleri, çalışanları, ortakları, kooperatifçilik alanında çalışan kamu görevlileri, hukukçular, muhasebeciler gibi geniş bir kitle katılabilecekler.

Bu programa ilişkin detay bilgiler Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinin //esertifika.anadolu.edu.tr//program/58/kooperatifcilik internet adresi üzerinden ulaşılabilmekte ve Kooperatifçilik e-Sertifika programı başvuruları, ‘’2018 Güz Döneminde ‘’ bu adresten yapılabilmektedir. Sertifika programına katılacak şahıslar program giderlerini kendileri karşılayacaktır.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2017, 00:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685