KAYNAK, “HER TÜRLÜ TERÖRİSTE KUCAK AÇTILAR”

Kaynak, Almanya'ya da yüklenerek "Almanya hem PKK teröristlerine hem DHKP-C teröristlerine, Türkiye'nin başına bela olan her türlü teröriste kucak açmış bir ülkedir."

KAYNAK, “HER TÜRLÜ TERÖRİSTE KUCAK AÇTILAR”
KAYNAK, “HER TÜRLÜ TERÖRİSTE KUCAK AÇTILAR"
 
ABD'nin 7 İslam ülkesine uyguladığı vizeyasağıyla ilgili Türkiye'den de tepki geldi. Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, "Vizeyasağı ABD'nin kendi tarihini inkarı olur." dedi. Öte yandan Kaynak, Almanya'ya da yüklenerek "Almanya hem PKK teröristlerine hem DHKP-C teröristlerine, Türkiye'nin başına bela olan her türlü teröriste kucak açmış bir ülkedir." ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'DE 3 MİLYON MÜLTECİ VAR"

Veysi Kaynak'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

"ABD'nin vize yasağı kendi tarihini inkar olur. Türkiye'de 3 milyon mülteci var, bu mültecilerin büyük çoğunluğu Suriyeli ama Filistinliler, Iraklılar, Afganlar var hatta Ermeniler var. Biz, bunların tamamına sadece insan olarak bakıyoruz. Tamamının sağlığını, eğitimini, geleceğini inşa etmeye çalışıyoruz. Bizim hem kültürümüz hem tarihi köklerimiz böyle yapmamızı gerektiriyor.

"10-20 BİN SEÇMENLE REFERANDUM SONUCU DEĞİŞTİRİLMEZ"

50 küsur milyon seçmenin olduğu bir ülkede, 10-20 bin seçmenle referandumun neticesinin değiştirilmesini düşünmek en hafif tabirle, büyük bir safdillik olur. 10-20 bin seçmenle referandum neticesi değiştirilemez, değiştirilmesi hayal bile edilemez. Bunlar gereksiz vehimlerdir.

"ALMANYA HER TÜRLÜ TERÖRİSTE KUCAK AÇMIŞ BİR ÜLKE"

Almanya'da evet mülteci meselesi var, Almanya'da bizim başka dertlerimiz var. Almanyahem PKK teröristlerine hem DHKP-C teröristlerine, Türkiye'nin başına bela olan her türlü teröriste kucak açmış bir ülkedir. En son darbecilerin önemli aktörleri, yargı ayağıAlmanya'da misafir ediliyor ve AlmanyaYunanistan'la AB içerisinde en iyi ilişkiler kurabilen, Yunanistan'a ekonomik açıdan büyük destekler vermesini sağlayan bir ülke.Yunanistan'ın darbeci askerleri, bizzat darbeye katılan, bizzat helikopterimizi alıpYunanistan'a o helikopterle kaçan darbeci askerleri vermemesiyle, Almanya'nın darbeci yargıçları ve savcıları, diğer PKK'lı teröristleri vermemesi arasında bir fark yoktur.

"100 BİNDEN FAZLA İNSANIN ÜZERİNDE ÇADIR DAHİ YOK"

Azez ile Cerablus arasında 560 bin insan yaşıyor. Bu insanların en azından sağlıklarını ve gıdalarını temin etmek için büyük bir gayret içindeyiz. Kilis'e, Elbeyli'ye büyük bir depo yaptıracağız. Bizim milletimiz yardımsever, hayırsever, birçok yardımlar geliyor. Onları o depolarda tasnif edeceğiz, paketler haline getireceğiz. Zeytinlik bölge dediğimiz bu alanda yaşayan 100 binden fazla insanın üzerlerinde bir çadır dahi yok. Ağaç gölgelerinde bir çaputun, bir bezin altında kalmaya çalışıyorlar. Bu insanların hayatlarını idame ettirebilmeleri için elbette destek olacağız ama şunu asla unutmayacağız; orası bizim egemenlik sınırlarımız içinde bir yer değil, biz orada istilacı değiliz. Orayı ilhak etme gibi bir niyetimiz yok.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2017, 01:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER