banner651

KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ YAZARLARLA ÖĞRENCİLERİ BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi Okur – Yazar Buluşması etkinliği düzenleyerek öğrencilerle yazarları bir araya getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda etkinliğe İstanbul’dan katılan Kahramanmaraşlı yazar Vehbi Vakkasoğlu, öğrencilerle uzun uzun sohbet ederek, hayat tecrübelerini anlattı.

 KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ YAZARLARLA ÖĞRENCİLERİ BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

 KAHRAMANMARAŞ ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ YAZARLARLA ÖĞRENCİLERİ BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi Okur – Yazar Buluşması etkinliği düzenleyerek öğrencilerle yazarları bir araya getirmeye devam ediyor.  Bu kapsamda etkinliğe İstanbul’dan katılan Kahramanmaraşlı yazar Vehbi Vakkasoğlu, öğrencilerle uzun uzun sohbet ederek, hayat tecrübelerini anlattı.

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Okur – Yazar Buluşması etkinliğinde öğrenciler ve yazarlar bir araya geliyor. Bu kapsamda SİMYA Koleji ile Nezihe Öksüz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Programa İstanbul’dan katılan Kahramanmaraşlı yazar Vehbi Vakkasoğlu öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.

Program ilk olarak Onikişubat Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen İstiklal’den İstikbal’e Kahramanmaraş 12 Şubat Destanı’’ adlı film gösterimi ile gerçekleştirildi. Ardından yazar Vehbi Vakkasoğlu konuşma yapmak üzere sahneye davet edildi.

Kahramanmaraş’ta öğrencilerle birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek sözlerine başlayan Vehbi Vakkasoğlu, öğrencilerin çok değerli cevherler olduklarını ifade etti ve kendilerinin farkında olan bir nesil olarak yetişmelerini istediğini söyledi.

Vakkasoğlu, konuşmasında her şeyden önce insaniyet duygularının çok önemli olduğunu belirtirken, hayatta kalmak için çalışmanın, özverinin ve gayretin öneminden bahsetti.

Öğrencilerin yaşama değerlerini ve amacını bir kez daha vurgulayan Vakkasoğlu, eğitici ve öğretici sohbetiyle öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Ardından okul yönetimi tarafından Vehbi Vakkasoğlu’na çiçek takdim edilerek, hatıra fotoğrafı çekildi. Öğrencilere Onikişubat Belediyesi’nin hazırlamış olduğu İstiklal’den İstikbal’e Kahramanmaraş 12 Şubat Destanı filmi ve kitabının da bulunduğu hediyeler dağıtıldı.

Onikişubat Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu organizasyon hakkında düşüncelerini ifade eden öğrenciler, öncelikle Onikişubat Belediye Başkanına katkılarından dolayı teşekkür ederek, gençler için çok önemli olan bu etkinliğe katıldıklarından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ‘’ En çok insan odaklı hizmet ediyoruz’’

Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, öğrencilerin gelişiminin ve eğitiminin çok önemli olduğunu vurgulayarak, en çok önem verdiği insan odaklı hizmet alanında etkinliklere her zaman destek vereceğini ve gelecek nesillerin her anlamda yanında olacağını söyledi.

Kahramanmaraş’ın dillere destan geçmişini anlatan, İstiklal’den İstikbal’e Kahramanmaraş 12 Şubat Destanı filmini öğrencilerle buluşturmasının gururunu ve mutluluğunu yaşadığını ifade eden Mahçiçek, geçmişin çok önemli olduğunu ve unutulmaması gerektiğini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2018, 06:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER