KAHRAMANMARAŞ ÇAĞRIDAN UMUTLU

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun ise CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan'ın "istihdam seferberliği" çağrısından umutlu olduklarını söyledi.

KAHRAMANMARAŞ ÇAĞRIDAN UMUTLU

KAHRAMANMARAŞ ÇAĞRIDAN UMUTLU
Kahramanmaraş
 iş dünyası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBBTürkiye Ekonomi Şurası'nda gündeme getirdiği "istihdam seferberliği" çağrısına destek verdi.



Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun ise CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan'ın "istihdam seferberliği" çağrısından umutlu olduklarını söyledi.




Tüm iş verenler ve firmalar olarak biran önce bu seferberliğe cevap vereceklerini dile getiren Zabun, "Bu seferberliğin bir an önce hayata geçmesi lazım. İnşallah güzel bir katkı olacak. İş dünyası olarak da istihdama katkı koyarak bu çıkışı yapacağız. Bu konuya ciddi katkı sağlamak istiyoruz. Bizler için Cumhurbaşkanımızın gelip bu mesajı vermesi güzel oldu. İyi bir moral oldu. Cumhurbaşkanımız iş dünyasına güzel bir moral verdi. Bir an önce katkı sağlar bunun karşılığını alırız." dedi.



Zabun, iş dünyasının bu çağrıya da cevap vereceğini, gelecekten de umutlu olduklarını kaydetti.





Kahramanmaraş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Duran Balsuyu daCumhurbaşkanı Erdoğan'ın "istihdam seferberliği" çağrısını yaptığı toplantıda, devletiyle iş aleminin istişare yaptığını ve bunun da çok önemli olduğunu belirtti.



Toplantıda devletin birliği ve vatandaşın mutluluğu için ne gerekiyor, bunların konuşulduğunu anlatan Balsuyu, "Cumhurbaşkanının bu çağrısı iş dünyasında elbette karşılık bulacak. Devlet, iş aleminin sorunlarını dinledi. Devlet vatandaş iş birliğiyle güzel bir çalışma oldu. Bunun da gayesi halkın mutluluğu vatanın bütünlüğüydü. Biz o toplantıda arzu ettiğimiz istişareyi yaşadık. İnşallah iyi neticeler olur ümidi ve kanaati içerisindeyim." değerlendirmesinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2017, 01:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER