“İPLİKÇİLİĞİN GELECEĞİ KAHRAMANMARAŞ’TA ÇİZİLİYOR”

“Kısa Elyaf İplikçiliğinde Lider İl Kahramanmaraş”

“İPLİKÇİLİĞİN GELECEĞİ KAHRAMANMARAŞ’TA ÇİZİLİYOR”

 

“İPLİKÇİLİĞİN GELECEĞİ KAHRAMANMARAŞ’TA ÇİZİLİYOR”

“Kısa Elyaf İplikçiliğinde Lider İl Kahramanmaraş”

Türkiye’de elyaf iplikçiliğinin durumu ve geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Haluk Erbel, “Kısa elyaf iplikçiliğinde kapasite ve de en modern teknolojinin oransal kullanımı bakımından Türkiye’nin lider ili Kahramanmaraş, bugün gerek ülkemizde gerekse de dünyada yapılan iplik tesisi yatırımlarına ışık tutmakta, iplikçiliğin geleceği bu değerli ilimizde çizilmektedir. Birçok üretici firma en yeni ürünlerini Kahramanmaraş’ta bulunan tesislerde denemekte ve burada yapılan Ar-Ge çalışmaları sonucunda ürünlerini dünyaya sunmaya hazır hale getirmektedir. 
Sonuç olarak; 30 yılı aşkındır çok yakın ilişkilerimizin bulunduğu, dünya kısa elyaf iplik sektörüne yön veren iplik şehrimiz Kahramanmaraş’ın bizim için önemi aşikardır” dedi.

“KTM’nin Kahramanmaraş’ta Düzenlenmesi Sektör İçin Önemli”

KTM Fuarlarının kısa elyaf iplikçiliğinde Türkiye’deki toplam kapasitenin yaklaşık üçte birine sahip Kahramanmaraş’ta düzenlenmesinin sektör için önemini vurgulayan Haluk Erbel, “Rieter ve Erbel ailesi olarak KTM 2016’da 3 günde 75 farklı firmadan 300’ü aşkın ziyaretçiyi standımızda ağırladık. KTM fuarlarında ITMA gibi yurt dışında düzenlenen fuarlardan farklı olarak makinalarımızın asıl kullanıcıları olan; uzman, teknisyen ve operatör arkadaşlarımızla da bir araya gelme şansını yakaladık” dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2017, 02:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER