banner675

EL ELE YENİ BİR ŞEHİR İNŞAA EDİYORUZ

Pazarcık ‘ta yıllardır ilçede yaşanan küçük sanayi sitesi sorununa son nokta konuldu. İlçede yoğun çabalar harcayarak yapılması için uğraş verilen Küçük Sanayi Sitesinde protokol imzaları atıldı.

EL ELE YENİ BİR ŞEHİR İNŞAA EDİYORUZ

 

EL ELE YENİ BİR ŞEHİR İNŞAA EDİYORUZ

Pazarcık ‘ta yıllardır ilçede yaşanan küçük sanayi sitesi sorununa son nokta konuldu. İlçede yoğun çabalar harcayarak yapılması için uğraş verilen Küçük Sanayi Sitesinde protokol imzaları atıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ yaptığı açıklamada; “İçişleri Komisyonu Başkanı Milletvekilimiz Celalettin Güvenç Ağabeyimiz öncülüğünde, Pazarcık Belediyesi olarak biz, İlçe Kaymakamımız Çağlayan Aydın, İl Valimiz Vahdettin Özkan, Ak Parti İlçe Başkanımız Harun Eskigün, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Salim, Küçük Sanayi Kooperatif Başkanı Murat Çoraplı ve beraberindeki heyetle Ankara'da Küçük Sanayi Sitesi Projesi'ne ilişkin toplantı yaptıklarını ve protokolleri imzaladıklarını söyledi. 

Projenin, önemli sanayi yatırım projelerinden biri olacağını belirten Başkan Bozdağ, "Pazarcık sanayi esnafı için önemli bir yatırım olan Küçük Sanayi Sitesi Projesi'nin hazırlık süreci tamamlandı. Projenin uygulama süreci en kısa zamanda başlıyor." dedi. 

Projenin, TOKİ'nin yürüttüğü ticaret ve sanayi merkezi uygulamaları arasında da önemli bir yeri olacağını vurgulayan Başkan Bozdağ, Nitelikli bir sanayi çevresinin oluşturulacağını ifade etti. Belediyemizin ve İlçemiz için önem arz eden bu projenin sıkı takipçisi olduk gerek Ankara’da gerekse İl’de yoğun çalışmalar ve mesailer harcadık. Her zaman söylediğim gibi durmak yok koşmak var Pazarcık hak ettiğini alıncaya kadar durmadan, yorulmadan çalışacağız. Ben buradan başta Milletvekilimiz değerli büyüğümüz Celalettin Güvenç olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. El Ele Yeni Bir Şehir İnşaa Ediyoruz” dedi.

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanımız Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Valimiz Vahadettin Özkan, Belediye Başkanımız Yakup Hamdi Bozdağ, Ak Parti İlçe Başkanımız Harun Eskigün, Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanımız Kemal Salim, Pazarcık Küçük Sanayi Kooperatifi Başkanımız Murat Çoraplı ve yönetimi ile birlikte TOKİ Başkanımız Sayın Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret ederek küçük sanayi sitemizin yapımı için protokollerimizi imzaladık...


Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2018, 00:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner685